Вегетаріанство - спосіб харчування, при якому людина не вживає продуктів, отриманих шляхом вчинення насильства, — червоного м'яса, птиці, риби та інших морепродуктів, плоті будь-яких тварин, а також яєць.

Вегетаріанці також можуть відмовлятися від споживання субпродуктів тваринного походження, таких як сичужний фермент чи желатин.



Вегетаріанська кухня побудована на прянощах та спеціях, які не лише надають їжі неповторного смаку, але є й такими добавками, які полегшують травлення і допомагають зберегти добре здоров’я, молодість, красу та довгі роки.

6 лютого в «Апперкоті» відбувся вечір вегетаріанства. У нашому місті таке було вперше. Тому всі, хто мав бажання гарно провести час, взяв участь у вегетаріанських посиденьках.



Було чимало тих, хто поділився своїм досвідом у галузі вегетаріанства,зокрема Мартинюк Роман та Дембіцька Наталія.

Подружжя Єгорових Ольга та Олег приготували корисні вегетаріанські страви, які кожен охочий зміг продегустувати. Таку можливість мала і я. Скажу кототко: корисно і дуже смачно! Такі страви справді підтримують в чудовій формі, дають відчуття ситості та задоволення, адже в їх приготуванні використовують лише свіжі та якісні продукти, без хімічних домішків та ГМО. Були і східні солодощі.

Людмила Пилишко, відома ковельська йогиня, мала й свій виступ, який зацікавив аудиторію!

Погодьтеся, що здорова їжа має й особливий запах свіжості та аромат сили.
Надіємося, що це не останній приємний вечір.