1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі відбулась творча зустріч з відомими українськими письменниками - Дарою Корній та Андрієм Процайло ФОТО

У Ковелі відбулась творча зустріч з відомими українськими письменниками - Дарою Корній та Андрієм Процайло ФОТО

У Ковелі відбулась творча зустріч з відомими українськими письменниками - Дарою Корній та Андрієм Процайло. Про це на своїй сторінці у Фейсбук пише авторка - Дара Корній.

Зустріч відбулась у Ковельській центральній районній бібілотеці.

"Літні мандри з презентацією "Сузір'я дів" тривають. І цього разу - це моя рідна Волинь. Географія мандрів чудесна і надзвичайно бібліотечна... Завжди гостинна Ковельська центральна районна бібліотека, в яку хочеться повертатися з радістю, тому що активно читають (навіть священнослужителі;))," - йдеться у дописі Дари Корній.

Подібні зустрічі із читачами відбулися у багатьох населених пунктах Волині. Окрім нових яскравих літературних творів письменниці, на гостей чекало цікаве спілкування, автограф - та фотосесія.

Дара Корній (справжнє ім'я Мирослава Іванівна Замойська) - українська сучасна письменниця, журналіст, волонтер.
Володар відзнаки “Золотий письменник України” (2016 рік). Пише і для дітей, і для дорослих. Автор 12 книжок (дві з яких написані у співавторстві).

Працює в жанрі соціально-побутової прози та в жанрі міського фентезі, гармонійно вплітаючи в сучасний світ елементи слов'янської дохристиянської міфології, майстерно використовуючи для цього народні казки, легенди, обряди та замовляння.

Народилася на Волині (с. Секунь, Старовижівський район). Закінчила журналістсько-редакторське відділення Української академії друкарства у Львові. Працює у Львівській національній академії мистецтв. Лауреат третьої премії конкурсу «Коронація слова-2010» за дебютний роман «Гонихмарник».

Львів’янин Андрій Процайло також є лауреатом «Коронації слова-2014».


#Бібліотека #Дозвілля

Коментарі

Читайте також