1. Головна
  2. Новини
  3. Про стан ліквідації наслідків діяльності Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод»

Про стан ліквідації наслідків діяльності Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод»

На виконання невідкладних заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території області, пов’язаної з діяльністю Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод», відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 травня 2017 року № 465-р з 25 листопада 2017 року проводиться переміщення відходів тваринного походження з території заводу в залізобетонні резервуари для ізоляції, - інформує Головне управління Держпродспоживслужби у Волинській області.


В ході робіт службою постійно здійснюються ветеринарно-санітарні заходи, дезінфекція та дератизація. На 8 грудня 2017 року заплановано завершення переміщення з території підприємства її механічну доочистку та заключну дезінфекцію.


З 11 грудня 2017 року буде розпочато дослідження води з джерел водопостачання розміщених в санітарно-захисній зоні підприємства.



#Ветсанзавод #ЕкологічнеЛихо #НадзвичайнаСитуація

Коментарі

Читайте також

Олег Кіндер: про найбільшу проблему Ковеля після ветсанзаводу, набережну та те, що обурює

Олег Кіндер: про найбільшу проблему Ковеля після ветсанзаводу, набережну та те, що обурює
Про топові проблеми, шляхи їх вирішення, здивування державницькою позицією у певних питаннях та інше – в розмові з очільником Ковеля Олегом Кіндером, - інформує інтернет-видання "Волинська правда"

Ковель потребує розширення меж діючого кладовища

Ковель потребує розширення меж діючого кладовища
Це питання міський голова Олег Кіндер вирішував у столиці в Міністерстві екології. Інша зустріч стосувалася ліквідації наслідків екологічного лиха, спричиненого діяльністю ветсанзаводу. Про результати обох переговорів читайте далі.

Ветсанзавод: ліквідація наслідків екологічного лиха у Ковелі

Ветсанзавод: ліквідація наслідків екологічного лиха у Ковелі
Як триває процес ліквідації наслідків екологічного лиха, спричиненого діяльністю ветсанзаводу? На якій стадії будівництво водогонів, які забезпечать централізоване водопостачання мікрорайону Ковель-ІІ, прилеглого до його території? На питання відповдає заступник міського голови Андрій Товстига.