1. Головна
  2. Новини
  3. Вихідні у Ковелі минули без надзвичайних ситуацій

Вихідні у Ковелі минули без надзвичайних ситуацій

Складні погодні умови зберігаються у багатьох областях Західної України. Державна служба України з надзвичайних ситуацій попереджає про погіршення погоди у найближчі дні.

Ускладнення погодних умов сьогодні-завтра в місті Ковелі не прогнозується. Місцеві синоптики повідомляють про мінливу хмарність. Проте без опадів. Дощ з мокрим снігом можливий з 13 грудня.

На оперативній нараді у міськвиконкомі начальник відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки Юрій Дідковський поінформував, що впродовж минулого тижня повідомлень про надзвичайні події, віднесені до компетенції рятувальників, в місті не було. Тож викликів щодо проведення рятувальних заходів підрозділам місцевого управління ДСНС України не надходило. Вихідні в місті також пройшли спокійно.

Рятувальники попереджають бути обережними з обігрівальними приладами, пічним опаленням, аби не спричинити пожеж. А також дотримуватись правил безпеки на головній водній артерії міста - Турії. Особливо це стосується дітей та любителів зимової риболовлі.

Сильний снігопад, який накрив місто Ковель і Ковельський район 3-4 грудня, надзвичайних ситуацій не спричинив. Підрозділи рятувальників виїжджали за викликом для надання допомоги водіям, які не змогли самотужки впоратися із сніговими заметами на автодорозі Київ-Варшава поблизу населених пунктів Старі Кошари та Поворськ. Потерпілих немає.

Фото засніженого Ковеля, 4 грудня 2017 року

#Рятувальники #ЮрійДідковський

Коментарі

Читайте також

У Ковелі позапланово перевіряють стан техногенної і пожежної безпеки закладів освіти та охорони здоров’я

У Ковелі позапланово перевіряють стан техногенної і пожежної безпеки закладів освіти та охорони здоров’я
Працівники Ковельського міськрайвідділу Управління ДСНС України у Волинській області особливу увагу звертають на обладнання приміщень системами протипожежного захисту.