6 жовтня в чергову частину Ковельського міського відділу УМВС України у Волинськiй областi надiйшло повiдомлення від 57-річного ковельчанина про те, що в лiсосмузi він виявив труп жiнки.

На мiсце подiї негайно виїхали керівництво міськвідділу та слідчо-оперативна група. Слідчим відділом було розпочате кримінальне провадження, в ході якого правоохоронці розпочали з’ясовувати всі обставини вчинення кримінального правопорушення.Правоохоронці провели колосальну роботу, аби встановити особу загиблої. Оскільки дівчина нещодавно приїхала на Волинь з Полтавської області, і проживала в Ковелі у знайомого.

В рамках досудового розслідування правоохоронці протягом доби встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний місцевий житель, який в минулому мав проблеми із законом, і був судимий за вчинення крадіжки.Мотив вбивства – боргові зобов’язання. Потерпіла займалася продажем речей через мережу Інтернет. Щоби не повертати гроші, вбивця вирішив позбавити дівчину життя. Зловмисник заманив дівчину в лісосмугу, де наніс їй кілька ножових поранень. Прикривши тіло гілками та поліетиленовими пакетами, зловмисник забрав у вбитої мобільний телефон та ключі від квартири. З помешкання дівчини вбивця викрав ще й ноутбук, який пізніше здав у ломбард.– За фактом умисного вбивства відкрито кримiнальне провадження за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України, – повідомив перший заступник начальника – начальник СУ УМВС України у Волинській області Анатолій Петрушин. – Чоловікові оголошено про підозру у вчинені злочину. Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчий ковельського міського відділу міліції звернувся з клопотанням до суду щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.За скоєння вбивства з корисливих мотивів волинянину загрожує від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі, або довічне ув’язнення із конфіскацією майна.