1. Головна
  2. Колонка автора
  3. У Ковелі відбудеться чемпіонат України з півмарафону

У Ковелі відбудеться чемпіонат України з півмарафону


У місті Ковелі 6 травня відбудеться Чемпіонат України з півмарафону «KOVEL HALFMARATНON-2018».

ХІІІ Ковельський міжнародний пробіг присвячений 90-й річниці проведення маршу-пробігу на Волині. До слова, перший такого роду спортивний захід відбувся в області 3 травня 1928 року.

У рамках чемпіонату України з півмарафону (на дистанції – 21 097,5 м), відбудуться також естафета «Разом, ми велика сила» 7 653,5 м + 6 722 м + 6 722 м = 21 097,5 км; біг по шосе «ХІІІ-го Ковельського Міжнародного пробігу» - 7 км «Ковельські Побігеньки»; заїзд на візках спортсменів з інвалідністю ( на дистанції - 7 км) «СИЛЬНІ ДУХОМ – КОВАЛІ СВОГО ЗДОРОВ’Я!», а також сімейні забіги та змагання для дітей.

Також вперше у Ковелі відбудуться дитячі перегони на ролерах (дистанція - 6,7 км). Дорослі ж змагатимуться на лижеролерах задля популяризації першої здобутої золотої медалі на паралімпіаді ковельчанки Юлії Батенкової-Бауман – української біатлоністки та лижниці.

Організатори «KOVEL HALFMARATНON-2018» – «Спортивний клуб «Ковель» та Федерація легкої атлетики України спільно із Ковельською міською радою і Федерацією легкої атлетики Волинської області.

Реєструватися можна за одним із двох посилань:
https://athletic-events.com/events/484
https://timingevents.com/ua/events/54

Слідкувати за оновленнями можна на офіційній сторінці змагань у Фесбук: Ковельський півмарафон чемпіонат України https://www.facebook.com/kovelhalfmarathon/
та на сайті Спортивного клубу «Ковель» http://new.kovelsport.com.ua.

Прес-служба Ковельського півмарафону


#Півмарафон #ЧемпіонатУкраїни
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також