1. Головна
  2. Колонка автора
  3. "DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ" - реальна історія артиста чи вигадка режисера?

"DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ" - реальна історія артиста чи вигадка режисера?

Представники DZIDZIOFILM Михайло Хома (Дзідзьо) та Сергій Либа (Бодя Павук) презентували романтичну комедію "DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ". На прес-конференції два актори були дуже щирими: вони розповіли про те, як брали у позику велику суму грошей, ризикуючи втратити все, про відсутність матеріальної допомоги з боку держави, свої враження від фільму.

Дзідзьо також поділився кумедною історією зі зйомок: "На знімальному майданчику в нас було багато непередбачуваних ситуацій. Наприклад, у сцені, де ми їхали в маленькому Смарт-автомобілі, акторка з Києва замість гальм натиснула на газ. Як результат - в'їхала в камеру й знімальну групу. Це було страшно. Ще й до того, ми влетіли в копійчину, адже пошкодили апаратуру".

З розповіді артиста, кіно "DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ" знімали не для себе, а для людей. Кожна стежинка, якою він ходив, село, де жив - це все таке йому рідне, відображене в кінострічці: "Ми робили цей фільм від щирого серця, ось чому він вийшов таким "чесним", нашим, про людське", - поділився Михайло Хома.

Також актори зазначили, що вже мають плани на наступний рік. Їхня ціль - популяризувати українське кіно.

Після прес-конференції ковельчани мали можливість отримати автографи, сфотографуватися з акторами. Слід сказати, що головні герої фільму були досить привітними та невимушеними у розмові з фанатам.

Талановитість і мужність Михайла та Сергія справді вражають: вони пройшли довгий тернистий шлях до того, як стали популярними. Наприклад, батьки Дзідзьо були проти його захоплення співами, адже співак - це не професія, казали вони. Але навіть відсутність моральної та матеріальної підтримки не зупинила цих двох творчих людей!

Якщо Ви хочете отримати масу задоволення та позитиву, приходьте 25 жовтня в кінотеатр "Прем'єра", де відбудеться прем'єра фільму "DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ"!



#ПоглядМолодіНаМісто #Кінотеатр #Дозвілля
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також

«Погляд молоді на місто»: Ковель та його мешканці в об'єктиві фотокамер та у розповідях юних журналістів ФОТО

«Погляд молоді на місто»: Ковель та його мешканці в об'єктиві фотокамер та у розповідях юних журналістів ФОТО
Відбулась презентація робіт учасників проекту, які засвідчили, що Ковель - місто творчих людей, відомих спортсменів та цікавого історичного минулого.