1. Головна
  2. Колонка автора
  3. У Ковелі Dzidzio презентував свою романтичну комедію "Dzidzio Перший Раз"

У Ковелі Dzidzio презентував свою романтичну комедію "Dzidzio Перший Раз"

Я завжди мріяла опинитися на місці столичних школярів, які мають можливість поспілкуватися із знаменитостями, зустріти їх на вулиці, в магазині, чи в метро. Здавалося, мені, жительці провінційного містечка, ніколи не випаде такий шанс. Але доля приготувала мені сюрприз – завдяки участі у проекті «Погляд молоді на місто», я отримала запрошення на презентацію романтичної комедії «DZIDZIO перший раз».

Прес-конференція та автограф-сесія з відомим співаком, актором, режисером та продюсером Михайлом Хомою (Dzidzio) та актором Сергієм Либою (Бодя Павук) відбулася 6 жовтня у кінотеатрі «Прем'єра». Побачити своїх кумирів прийшло багато шанувальників. Тут їм випала нагода не тільки поспілкуватися зі знаменитостями, а й зробити спільні фото та отримати автограф.

Я мала змогу взяти інтерв’ю в Михайла та Сергія особисто. Актори виявилися простими та відкритими у спілкуванні. Вони розповіли про кумедні ситуації на зйомках та концертах, про ставлення до фанатів та плагіату. Михайло повідомив, що разом з Сергієм Либою та Анатолієм Безухом створили студію «DZIDZIOFILM», що займається зйомками кліпів та фільмів. Їх дебютом став фільм «DZIDZIO Контрабас» (2017 рік), який отримав високі рейтинги в Україні.

Актори грають свою роль без пафосу та фальші, беруть історії для створення фільмів з власного життя. Напевно через це їх перший доробок має такий шалений успіх. Прем'єра другого фільму «DZIDZIO перший раз» відбудеться 25 жовтня 2018 року. Актори впевнені, що цей фільм здивує усіх і поб'є рекорди. Хома зізнався, що не планує зупинятися, у нього вже є багато цікавих ідей для створення нових шедеврів. «Ми створюємо фільми не для себе, а для людей», – каже Михайло. Його творчість – доказ того, що талановита людина – талановита в усьому.

Зустріч з акторами подарувала мені незабутні враження, і я зрозуміла – Ковель – місто великих можливостей і здійснення мрій.


#Кінотеатр #Дозвілля #ПоглядМолодіНаМісто
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також

"DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ" - реальна історія артиста чи вигадка режисера?

"DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ" - реальна історія артиста чи вигадка режисера?
6 жовтня в кінотеатрі "Прем'єра" відбулася прес-конференція та автограф-сесія. "Ми робили цей фільм від щирого серця, ось чому він вийшов таким "чесним", нашим, про людське," - сказав Михайло Хома.

У Ковелі зловмисники розбили скло в авто, придбане волонтерами для бійців, викравши рюкзак та Біблію військового капелана

У Ковелі зловмисники розбили скло в авто, придбане волонтерами для бійців, викравши рюкзак та Біблію військового капелана
8 жовтня він вирушає на Схід та передасть автомобіль бійцям 8-го батальйону Української Добровольчої Армії, який базується в Широкіне.