1. Головна
  2. Колонка автора
  3. У Ковелі відбулась прес-конференція Дзідзьо та презентація нового фільму

У Ковелі відбулась прес-конференція Дзідзьо та презентація нового фільму

Переповнене приміщення кінотеатру, телефони в режимі фото, нестримні емоції від зустрічі з Дзідзьо. 6 жовтня у кінотеатрі «Прем’єра» відбулась прес-конференція з відомим українським співаком та актором Михайлом Хомою (Дзідзьо) та актором Сергієм Либою (Бодя Павук). Разом вони створи компанію «DZIDZIOFILM», знімають фільми та мають ще багато ідей для зйомок. Перший їх фільм - «DZIDZIO контрабас» вийшов у минулому році та мав шалений успіх.

Спілкуємось із Михайлом Хомою:
- Кажуть, що фільм «DZIDZIO контрабас» - це рекорд в національному кіно. Чи очікували ви з командою на такий результат?
- Я на рекорди не розраховував, для мене було найголовніше - запустити цей фільм, бо шанси, що він не вийде, були максимально великі. Деякі люди спочатку обіцяли йти разом до кінця, а потім відмовилися, бо їх лякало, а раптом буде провал, ганьба? Цей період був дуже тяжким для мене. Проте знайшлись люди, які підтримували мене і дійшли зі мною до кінця.

- Чи доводилось чути негативні відгуки щодо фільму та як ставитесь до критики?
- Звісно, доводилось чути і негатив. Проте, я добре ставлюсь до критики, оцінюю здорову критику.

- Що, на вашу думку, заважає робити кіно в Україні?
- Тільки лінощі та страх заважають знімати кіно в Україні. Гроші – це не важливо, важливе тільки бажання. Треба дуже сильно вірити у те, що робиш. От ми зняли кіно без державних грошей.

- Звідки ви берете історії для фільму?
- Всі історії для фільмів беру з життя. До речі, у фільмі «DZIDZIO перший раз» знімалась моя мама, яка приїздила з Португалії на зйомки фільму.

Розповідаючи про співпрацю з Дзідзьо, Сергій Либа каже, що спочатку було страшно братися за цей фільм. “Думали, як це все зробити? Проте, якщо відчуваєш творчий стержень, то страхи зникають. Потрібно просто братися і робити,” - переконаний актор.

Другий фільм – «DZIDZIO перший раз», готовий до показу. Його презентація відбудеться 25 жовтня.

Після прес-конференції ковельчани брали автографи та фотографувалися з гостями. А увечері у палаці культури імені Тараса Шевченка Дзідзьо дав концерт, від якого ковельчани також були у захваті.


#ПоглядМолодіНаМісто #Кінотеатр #Дозвілля
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також

"DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ" - реальна історія артиста чи вигадка режисера?

"DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ" - реальна історія артиста чи вигадка режисера?
6 жовтня в кінотеатрі "Прем'єра" відбулася прес-конференція та автограф-сесія. "Ми робили цей фільм від щирого серця, ось чому він вийшов таким "чесним", нашим, про людське," - сказав Михайло Хома.