1. Головна
  2. Колонка автора
  3. Мегапопулярні зірки - в Ковелі!

Мегапопулярні зірки - в Ковелі!

Шостого жовтня у кінотеатрі “Прем’єра” відбулася прес-конференція, фото-, та автограф-сесія з мегапопулярною зіркою України Михайлом Хомою (Дзідзьо) та надзвичайним актором Сергієм Либою (Бодя Павук).

Поспілкуватися з Дзідзьо виявили бажання багато людей, які його обожнюють. У ролі журналістів на прес-конференції були випускники проекту “Погляд молоді на місто”. Талановитий актор, продюсер, композитор випустив у прокат уже другий фільм під назвою “DZIDZIO перший раз”, показ якого відбудеться у 25 жовтня 2018 року.

Перший фільм “DZIDZIO Контрабас” побив у прокаті усі рекорди України і здобув премію “Золота дзиґа”. Сюжет цього фільму взято з історії буденного життя людей із Західної України. Як казав Михайло Хома : “У цьому немає нічого такого, чого ми повинні соромитись. Контрабанда - це був своєрідний заробіток людей”.

На цьому Дзідзьо зупинятися не збирається, а навпаки, буде розвивати українське кіно.

Після тривалого інтерв’ю, була автограф-сесія. Діяла фото-зона, куди усі бажаючі могли підійти та сфотографуватися з кумиром. Цього ж вечора артист давав свій концерт у палаці культури ім.. Т.Шевченка. Він настільки “запалив” зал, що ковельчани у захваті запрошували його на наступний рік.



#ПоглядМолодіНаМісто #Кінотеатр #Дозвілля
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також

"DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ" - реальна історія артиста чи вигадка режисера?

"DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ" - реальна історія артиста чи вигадка режисера?
6 жовтня в кінотеатрі "Прем'єра" відбулася прес-конференція та автограф-сесія. "Ми робили цей фільм від щирого серця, ось чому він вийшов таким "чесним", нашим, про людське," - сказав Михайло Хома.