1. Головна
  2. Колонка автора
  3. У Ковелі відбувся конкурс "Козацькому роду - нема переводу"

У Ковелі відбувся конкурс "Козацькому роду - нема переводу"

У Ковелі стало традиційно в осінні дні проводити конкурсно-розважальну програму “Козацькому роду – нема переводу”. Участь у заході взяли учні сьомих-восьмих класів закладів загальної середньої освіти міста. Усього було представлено сім шкіл: ЗОШ №1, №6, №8, №10, №12, міська гімназія та НВК №13. Усі мали перед собою завдання подолати нелегкі етапи на шляху до перемоги.

Учні мали показати свій розум, силу та кмітливість. Оцінював хлопців жіночий колектив журі у складі: Віри Федосюк – секретаря міської ради, Тетяни Середюк - деректора Палацу учнівської молоді, Жанни Колеснікової – методиста управління освіти, Олени Мишковець – директора сім’ї ресторанів “Classic”, Світлани Шиманської – керівника зразкової студії естрадного співу “Нові таланти”.

Розпочати юні козачата мали з представлення команди та емблеми. Кожен з учасників презентував та розповів, чому саме такий дизайн має емблема. Усі присутні в залі вітали конкурсантів оплесками, активно вболівали за друзів, однокласників.

Свою ерудицію школярі продемонстрували в інтелектуальному конкурсі “Вікторина”. Даючи відповідь на запитання про козаків, спосіб життя, хлопці отримували один бал. На питання учні відповідали настільки швидко, що інколи навіть не дослуховували їх до кінця.

Найцікавішим та найнапруженішим виявився конкурс, у якому хлопці мірялись силою. Кожен з учасників мав перемогти суперника, тим самим пройти до наступного етапу цього конкурсу. У великому фіналі силами мірялись конкурсанти ЗОШ №8 та НВК №13.

Далі у програмі був конкурс отаманів. Лідери команд мали правильно продовжити прислів’я, отримуючи за виконане завдання по п’ять балів. Кожен зумів пройти це нелегке випробування.

Завершився захід найвирішальнішим конкурсом – інсценізація уривку будь-якої теми, наближеної до козацтва. Хоча хлопці мали часове обмеження у п’ять хвилин, це не завадило їм показати весь свій хист та почуття гумору. У залі панувала привітна атмосфера, кожен номер завершувався шквалом оплесків. Саме їх найбільше отримували учні шостої та восьмої шкіл.

У нелегкій боротьбі перемогу здобули учні ЗОШ №8. Усі учасники були нагороджені пам’ятними грамотами, цінними призами та сертифікатом від сім’ї ресторанів “Classic” (власник - Дідицький Роман Володимирович).

Ілля Лихотоп


#ПоглядМолодіНаМісто #ПалацУчнівськоїМолоді #Дозвілля #ДеньКозацтва
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також