1. Головна
  2. Колонка автора
  3. На Волині відбувся другий етап XI конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги

На Волині відбувся другий етап XI конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги

1 січня 2019 року на базі Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області відбувся другий етап XI конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області.

Конкурс проходив відповідно до наказу Міністерства юстиції Українивід 06.11.2018 № 3957/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги» з 03 грудня 2018 року до 31 січня 2019.

У другому етапі конкурсу, що передбачав індивідуальні співбесіди конкурсної комісії з адвокатами щодо оцінки їх мотивації до роботи в системі БПД, комунікабельності, емоційної врівноваженості, вміння представити приклади надання правової допомоги та з урахуванням наданих оригіналів документів (паспорта та свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю), взяли участь 8 адвокатів, що пройшли дистанційний курс «Вступ до системи надання безоплатної правової допомоги».

Серед присутніх членів комісії: голова комісії - Смолярчук Наталія Степанівна, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області; заступник голови комісії - Кустик Антон Ігорович, начальник Головного територіального управління юстиції у Волинській області, секретар комісії - Щесюк Оксана Вікторівна, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області; члени конкурсної комісії - Новосад Олена Анатоліївна, начальник відділу нотаріату Головного територіального управління юстиції у Волинській області; Єлов Віталій Андрійович - регіональний координатор Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в області, Подзіров Андрій Олегович — суддя-спікер Луцького міськрайонного суду Волинської області, Кудрицька Ольга Ярославівна – директор Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Нагадаємо, 16 січня 2019 року на базі Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області пройшов перший етап XI конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 06.11.2018 № 3957/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги».

Довідково:

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою:
м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36,
тел. (0332) 78-79-96,
е-mail: office.volyn@legalaid.lt.ua.


#ПравоваДопомога
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також

Адвокатське об’єднання «МКС Партнери» пропонує ковельчанам свої послуги

Адвокатське об’єднання «МКС Партнери» пропонує ковельчанам свої послуги
Юридична допомога з корпоративного права, юридичні послуги для бізнесу, представництво інтересів в суді, надання бухгалтерських послуг, абонентське обслуговування юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Ковельчанам розповіли, як не потрапити у рабство

Ковельчанам розповіли, як не потрапити у рабство
До Європейського дня боротьби з торгівлею людьми приурочили зустріч у Ковельському міськрайонному центрі зайнятості з безробітними. Саме ті, хто шукає роботу, можуть найчастіше опинитися у групі ризику.