1. Головна
  2. Колонка автора
  3. У Ковелі провели інформаційно-роз’яснювальну кампанію «Ні - торгівлі людьми»

У Ковелі провели інформаційно-роз’яснювальну кампанію «Ні - торгівлі людьми»

З метою підвищення обізнаності громадян щодо перелічених проблем 30 липня, у Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми, фахівець Ковельського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксана Романюк спільно представниками Ковельського міськрайонного відділу виконавчої служби, об’єднали зусилля та провели інформаційно-роз’яснювальну кампанію під назвою «Ні - торгівлі людьми».

Пересічним громадянам розповіли, що в Україні надається державна підтримка особам, які постраждали від торгівлі людьми, зокрема соціальна, медична, правова, освітня та матеріальна. Із заявою про необхідність такої допомоги слід звертатись до найближчої місцевої державної адміністрації за місцем проживання. Крім того, особи, постраждалі від торгівлі людьми, можуть отримати допомогу через мережу громадських організацій, які працюють по всій Україні.

Кожен бажаючий мав змогу ознайомитися із механізмами захисту прав, отримати безоплатну правову консультацію, а також дізнатися контакти компетентних органів та алгоритм дій під час випадків торгівлі людьми завдяки роздатковим матеріалам виготовлених в рамках правопросвітницької кампанії «Я МАЮ ПРАВО!».

Довідково: Ковельський місцевий центр з надання БВПД знаходиться за адресою: м. Ковель, вул. С. Бандери, 5, тел.: (03352) 3-30-63.


#ПравоваДопомога
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також

У Ковелі проводять заходи в рамках Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначається 30 липня

У Ковелі проводять заходи в рамках Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначається 30 липня
Ковельський міськрайонний центр зайнятості інформує громадян з питань протидії торгівлі людьми, нелегальної міграції та експлуатації дитячої праці.