Йога являє собою гармонічний зв'язок між розумом і тілом, це гармонія в собі та рівновага зі світом, який нас оточує. Важко визначити дату виникнення вчення «йоги» в Індії. Ще в трактаті з філософії «Бхагавад-ґіта» відшукуємо згадки про йогу. Тому можна стверджувати, що вчення склалося ще задовго до нашої ери.

Вважають, що йога є психопрактикою зміни свідомості, допомагає людині досягнути піднесеного психічного та духовного стану.

Ніколи не могла б подумати, що матиму змогу відвідати заняття з йоги. Це щось нове та цікаве для мене. Я навчилася відчувати своє тіло, жити з ним в гармонії та спокої. Та релаксація, яка переслідувала мене протягом заняття, принесла неймовірні відчуття та задоволення.
Звичайно, все завдяки Людмилі Пилишко, яка проводить заняття з йоги кожного вівторка, четверга на 7-ому годину ранку та 19-у годину вечора, а також в суботу на восьму у фітнес-клубі гарного настрою «Апперкот».

Люда народилася та виросла у місті Ковелі, потім протягом десяти років, і навіть більше, жила в Рівному. Але так склалися життєві обставини, що знову все-таки повернулася до рідного міста. Є люблячою та справедливою мамою: виховує семирічного синочка. Молода, симпатична жінка, має чудову роботу та хобі – справу, якою живе. Проте йогою почала займатися зовсім недавно і про те, щоб практикувати викладання, то в планах навіть і не було. Займалася лише для себе. Але одного чудового вечора друзі сказали: «А чому б тобі не почати вести заняття з йоги та розповідати про це іншим?» Фраза стала доленосною. А все, впринципі, починалося з Індії, куди Люда їздила кілька років тому. До того лише інколи мала практику з йоги, але це все було несистематично і не так серйозно. Саме в Індії Людмила відкрила для себе йогу і продовжує відкривати щодня.

Мені було цікаво чи кожен може займатися йогою? На це Люда відповіла: «Мабуть, у людини має бути присутня внутрішня потреба до змін у сприйнятті навколишнього світу та прагнення до самодисципліни.

Людмила називає себе «новачком», вона ділиться лише своїми знаннями та вміннями і тим, що, на її думку, приноситиме колосальні зміни у свідомості та сприйнятті світу, а також насолодою від практик, яку отримає і сама від занять. Дуже поважаю тих людей, які мають неабиякі вміння і до того ж скромні. Так, це про Люду, яка постійно радіє за людей, які ходять на заняття систематично та відчувають зміни в собі.

«Думаю, що за кілька років у нашому місті буде багато йогів та йогинь», - сміється Людмила.

Тому ласкаво просимо до «Апперкоту» втілювати свої мрії, вдосконалюватися та розвиватися!

Людочка, дякую за розмову та заняття. Я відкрила для себе щось нове та цікаве. До речі, особливо цікавою була методика проведення заняття. Мені здається, що важливо – це вміння зацікавити того, хто взагалі немає знань у цій справі.

І на кінець, намасте!)