1. Головна
  2. Колонка автора
  3. Юстиція Волині - на Міжнародному Фестивалі літньої Сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров’я»

Юстиція Волині - на Міжнародному Фестивалі літньої Сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров’я»

Сьогодні, 22 серпня 2019 року працівники Управління державної реєстрації взяли участь у IIІ Міжнародному Фестивалі літньої Сеньйоріади «Спорт для всіх заради здоров’я». Даний захід приурочений до державних свят - Дня Державного Прапора України та 28-ї річниці Незалежності України та проводиться серед людей поважного віку. Головною метою фестивалю є залучити людей поважного віку від 50+ до: фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів для активізації життєвої позиції і здорового способу життя; до психологічних, Арт-терапевтичних, творчих, культурних заходів для гармонізації внутрішнього стану методами мистецтва і творчості.

Сучасний Олімпійській рух для людей літнього віку набув форм так званих Сеньйоріад, які проводяться в Європі вже протягом десяти років і відрізняються від звичних Олімпіад тим, що орієнтовані на вікову аудиторію активних людей літнього віку, а також дозволяють реалізовувати прагнення людини жити довго та щасливо і бути відповідальним до власного здоров’я.

Приємно зазначити, що інформаційні проекти Мін`юсту були цікавими і для такої поважної аудиторії. Так, у ході зустрічі працівники управління юстиції проінформували присутніх про новації пілотних проектів Міністерства юстиції України, зокрема: про «Чесну платіжку», яка покликана забезпечити справедливі тарифи на тепло та гарячу воду, кампанії «Поїхати з дитиною за кордон – легко», «Стоп насильство». Також було розповсюджено інформаційні буклети та проінформовано учасників фестивалю про порядок подачі скарг на рішення, дії та бездіяльність державних реєстраторів, суб'єктів державної реєстрації та механізми захисту прав на нерухомість і бізнес.

Хочеться зауважити, що у всіх учасників був піднесений настрій та отримано багато позитивних емоцій.


#ЮстиціяВолині
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також