1. Головна
  2. Колонка автора
  3. Юстиція Волині проводить просвітницьку роботу серед наречених

Юстиція Волині проводить просвітницьку роботу серед наречених


В останній день літа у Ковельському міськрайонному відділі державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області поєднали свої серця та долі пара молодят: Михайло та Юлія.

В день одруження серед молодят працівники управління юстиції проводять провопросвітницьку роботу, даючи корисну інформацію.

- Шлюб – найбільше таїнство людського життя в якому зливаються воєдино дві душі та дві долі. Тож сердечно вітаємо Вас з днем вашого весілля та бажаємо величезної дружби у стосунках, адже тільки дружба і розуміння роблять любов більш міцною і гарячою. Нехай Господь благословить Ваш шлюб на довгі-довгі роки, а ваше весілля стане першим кроком у світле велике майбутнє, в якому ваша сім’я стане справжнім зразком для наслідування, - зазначають в управлінні юстиції Волині.


Нареченим вручили інформаційні буклети в рамках загальнонаціонального проекту «Я маю право!» про кампанії "ВідповідальнеБатьківство", "СтопНасильство", "ЧеснаПлатіжка".


#ЮстиціяВолині
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також

Про переваги та ризики інтернет-банкінгу розповідає юстиція Волині

Про переваги та ризики інтернет-банкінгу розповідає юстиція Волині
Використання онлайн банкінгу дозволяє робити покупки в мережі та проводити банківські операції швидко та надзвичайно зручно. В інфографіці дивіться, які послуги банків можуть надаватися онлайн.

Юстиція Волині провела правовий квест із дітками у міському парку Луцька

Юстиція Волині провела правовий квест із дітками у міському парку Луцька
Мета заходу — ознайомлення дітей із їхніми основними правами. Переконані, що такі інтерактивні неформальні бесіди з малечею сприятимуть формуванню покоління, що вмітиме захищати свої права.