1. Головна
  2. Колонка автора
  3. Баскетбол як любов ♥️

Баскетбол як любов ♥️

Баскетбольне захоплення, улюблена команда, відвідування ігор улюбленців, фанатизм, баскетбольна символіка: футболки, шарфи, форма капітана та гравців, - якось це все займає частинку мого життя. В один момент ця гра стала улюбленою, своєрідним наркотиком та дозою позитивних емоцій. Рекомендую баскетбол усім!

"Зараз або ти приносиш користь, або ти не граєш!"

Знайомтеся, Петро Глушко.
Форвард БК "Старий Луцьк", лідер команди, грає під номером 17.
Молодий та успішний аспірант, тренер студентської команди з баскетболу в СНУ ім. Лесі Українки.
🙃🏀


Гравець БК "Старий Луцьк" Павло Мельничук. Його щасливий номер - 13 😈
18-річний холостяк та позитивний студент. Любить вчити дітей баскетболу. 🏀👋


Олександр Прозапас - один із особливих гравців БК "Старий Луцьк". Номер 8 - безкінечність. Так от "трьошки" гравця безкінечно залітають в кільце та викликають овації і багато емоцій у вболівальників на матчах.


Амбіційний 19-річний Володимир Шевчук. Центровий БК "Старий Луцьк". Його 10-ий номер приносить успіх хлопцеві. ЕКС ГРАВЕЦЬ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ U-18 з баскетболу 3х3.
На Чемпіонаті світу та Чемпіоні Європи з баскетболу 3х3 команда у складі Володимира Шевчука посіла 5 та 4 місце відповідно. Бажаємо нових досягнень та перемог холостяку! 😉😄


І кілька фото з останніх ігор Баскетбольної команди "Старий Луцьк".










#Спорт
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також

На підтримку пріоритетних видів спорту цьогоріч у Ковелі планують виділити 600 тис грн

На підтримку пріоритетних видів спорту цьогоріч у Ковелі планують виділити 600 тис грн
Мова йде про інваспорт, бокс, веслування, вільну боротьбу, мотокрос та кікбоксинг. Фінансуватимуть участь спортсменів у навчально-тренувальних зборах, міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях.