1. Головна
  2. Колонка автора
  3. Система БПД запустила власний канал у TikTok

Система БПД запустила власний канал у TikTok

Система БПД запустила власний канал у TikTok. Про це повідомляє Ковельський центр правової допомоги.

Система безоплатної правої допомоги створила власний канал «PravoTok» у додатку TikTok: https://www.tiktok.com/@ualegalaid. Там будуть публікуватися короткі мобільні кліпи про права дітей.

- Діти – одна з цільових аудиторій системи безоплатної правової допомоги. Підлітки становлять певну частину користувачів нашої Facebook-сторінки, акаунту в Instagram, каналів у Telegram, на YouTube. ТікТок стає все більш популярним в Україні, і система БПД обов’язково маєте бути там, де є ваша аудиторія, – розповів заступник директора Координаційного центру з надання правової допомоги Сергій Ющишин.

Офіційно канал відкритий 1 червня, у День захисту дітей. Там вже є три відеоролики, в яких діти у креативній формі, доступними словами розповідають про свої права. Згодом на підписників сторінки чекають сюрпризи –контент для підлітків створюватимуть їхні улюблені зірки. На каналі також будуть проводитися челенджі на правову тематику.

Підписуйтеся на сторінку «PravoTok» у TikTok. Бажаючі долучитись до каналу можуть зняти ролик про права дітей. Це може бути кліп, слоумо, відео з ефектами, дуети, скетчи – будь який формат відеоконтенту, що дозволяє додатокTikTok. Відео має бути коротким, тривалістю до 15 секунд, динамічне, озвучене українською мовою. Ролики мають бути зняті у вертикальному форматі. І ще умова – це мають бути раніше ніде не опубліковані відео.

Надсилайте їх на пошту daria.shynkarenko@legalaid.gov.ua

Найкращі відео будуть опубліковані на акаунті системи БПД у TikTok:
https://www.tiktok.com/@ualegalaid


#ПравоваДопомога #БПД #ПравоЗТобою #LegalAid
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також

Система БПД розпочинає Instagram-челендж «Права дитини»

Система БПД розпочинає Instagram-челендж «Права дитини»
До Дня захисту дітей система безоплатної правової допомоги з 1 по 5 червня 2020 року проводить у соціальній мережі Instagram челендж «Права дитини». Мета акції – привернути увагу суспільства до стану захисту прав дітей в Україні.

Що потрібно знати, аби не стати жертвою шахрайства

Що потрібно знати, аби не стати жертвою шахрайства
Основний принцип шахрайства – ввести жертву в оману і, скориставшись цим, спонукати її під певним приводом передати гроші або майно. Кілька порад, які варто прочитати, аби бути надалі обізнаним і захищеним.