1. Головна
  2. Колонка автора
  3. На Волині понад 31 млн грн аліментів сплатили батьки на користь дітей з початку року

На Волині понад 31 млн грн аліментів сплатили батьки на користь дітей з початку року

Як ми вже зазначали раніше, одним із основних завдань органів державної виконавчої служби є стягнення аліментів на утримання дітей. Тому батьки повинні своєчасно сплачувати кошти, які так необхідні для нормального життя та розвитку їхньої малечі.

Сьогодні пропонуємо вашій увазі інформацію про роботу органів ДВС Волині зі стягнення аліментів. Так, з початку цього року державні виконавці Волині стягнули 31 708 454 грн аліментів на утримання 7 954 дітей.

Але, варто пам'ятати і те, що за ухилення від сплати аліментів може наступати відповідальність. Тому ще раз нагадуємо про ваші батьківські обов'язки!


Артем Ляшенко,
заступник начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) - начальник управління забезпечення примусового виконання рішень у Волинській області


#Аліменти #ЮстиціяВолині
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також

З початку року на Волині горе-батьки сплатили понад 24 млн грн аліментів на утримання дітей

З початку  року на Волині горе-батьки сплатили понад 24 млн грн аліментів на утримання дітей
Органи державної виконавчої служби нагадують, що за ухилення від сплати аліментів може наступати відповідальність: від адміністративної до кримінальної.