1. Головна
  2. Колонка автора
  3. 653 маленьких громадян Волині отримали свій перший документ за допомогою сервісу «єМалятко»

653 маленьких громадян Волині отримали свій перший документ за допомогою сервісу «єМалятко»

Про популярність сервісу «єМалятко» на Волині інформують органи юстиції.

Нагадаємо, що сервісом «єМалятко» можуть скористатися жителі міст Луцька, Нововолинська, Володимира-Волинського, Ковеля та Луцького району у своїх відділах ДРАЦС.

Так, з початку запровадження цього проєкту, вже 653 маленьких громадян отримали свій перший документ.

- Наше основне завдання — це допомогти батькам зекономити свій час, звільнитися від зайвої паперової тяганини і більше часу присвятити своєму чаду. Ми працюємо для вас!, - зазначає Ольга Семенюк, заступник начальника Західного міжрегіонального управління у Волинській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів).

«єМалятко» – це комплекс, який об’єднує послуги, пов’язані з народженням дитини. Це дозволяє батькам, подавши усього одну заяву, отримати пакет базових послуг, пов’язаних з оформленням різного роду документів при народженні малюка. Аби скористатися цим сервісом вам необхідно мати із собою паспорт, реєстраційний номер облікової картки платника податку (за наявності) та медичну довідку про народження дитини з пологового будинку.

#єМалятко #ЮстиціяВолині
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

  • Віка
    Розумію батьків! Ємалятко - дійсно зручний сервіс, особливо зараз в час карантину, коли ти все можеш оформити за 10 хвилин в одному місці, а не ходити місяць по різних інстанціях, то це супер можливість більше часу приділити малюку, а не бюрократії та формальностям!
    Відповісти

Читайте також