1. Головна
  2. Колонка автора
  3. Скільки громадських об'єднань зареєстровано на Волині впродовж цього року?

Скільки громадських об'єднань зареєстровано на Волині впродовж цього року?

Виявили бажання створити громадське формування чи громадську організацію? Тоді вам до нас! Зазначимо, що всю необхідну інформацію, а саме: зразки документів, контактні дані осіб, відповідальних за цей напрям роботи по кожній із областей та ін., ви можете знайти на нашому сайті
https://zakhidne-minjust.gov.ua/directions/registrations/public-structures/examples/.

А тепер трішки статистики по Волинській області. Зокрема, працівники відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Волинській області від початку цього року зареєстрували 34 громадських формувань (структурних утворень політичних партій, профспілкових організацій) та 55 громадських організацій.

Прийнято 3 рішення про відмову в державній реєстрації громадських формувань. Здійснено державну реєстрацію змін до відомостей 69 громадських формувань (структурних утворень політичних партій, профспілкових організацій) та 36 громадських організацій. Крім того, здійснено внесення рішень засновників про припинення юридичної особи та ліквідацію юридичної особи 115 громадських формувань (структурних утворень політичних партій, профспілкових організацій) та 7 громадських організацій.

Виникнуть запитання - ми на зв’язку!


#ЮстиціяВолині
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також