1. Головна
  2. Колонка автора
  3. Що змінилося в процедурі державної реєстрації політичних партій?

Що змінилося в процедурі державної реєстрації політичних партій?

28 серпня цього року набули чинності зміни, які регулюють строки проведення державної реєстрації змін до відомостей про структурне утворення політичної партії. Відтак, внесено зміни до п. 1 урядової постанови від 25 грудня 2015 р. № 1133, який регулює розмір плати та строки за проведення державної реєстрації змін до відомостей про політичні партії, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.

Отож, в разі сплати подвійного розміру адміністративного збору, строк надання адміністративної послуги становить 5 робочих днів (раніше було 7). У випадку сплати п’ятикратного розміру адміністративного збору —2 робочі дні (раніше було 5).

Нагадуємо, що розмір адміністративного збору для проведення державної реєстрації змін до відомостей про структурне утворення політичної партії становить 630 грн.

Богдан АНТОЩУК,
в.о.начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів)


#ЮстиціяВолині
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також