1. Головна
  2. Колонка автора
  3. У зв'язку із відсутністю державних нотаріусів у кількох районах Волині обов'язки покладено на інші нотаріальні контори

У зв'язку із відсутністю державних нотаріусів у кількох районах Волині обов'язки покладено на інші нотаріальні контори

Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Львів) інформує про наступне.

У зв'язку із відсутністю державних нотаріусів в Любомльській, Маневицькій, Камінь-Каширській та Ратнівській державних нотаріальних конторах Волинської області обов'язок по нотаріальному обслуговуванню населення Любомльського району покладено на Першу Луцьку державну нотаріальну контору, обов'язок по нотаріальному обслуговуванню населення Маневицького району покладено на Рожищенську державну нотаріальну контору, обов'язок по нотаріальному обслуговуванню населення Камінь-Каширського району покладено на Любешівську державну нотаріальну контору, обов'язок по нотаріальному обслуговуванню населення Ратнівського району покладено на Старовижівську державну нотаріальну контору.

Згідно затверджених графіків прийому громадян:

Прийом громадян Любомльського району здійснюється в приміщенні Любомльської державної нотаріальної контори кожної першої та третьої середи місяця. В інші робочі дні тижня прийом громадян Любомльського району здійснюється в приміщенні Першої Луцької державної нотаріальної контори Волинської області за адресою: м.Луцьк, Київський м-н, 13.

Прийом громадян Камінь-Каширського району здійснюється в приміщенні Камінь-Каширської державної нотаріальної контори кожної першої та третьої середи місяця. В інші робочі дні тижня прийом громадян Камінь-Каширського району здійснюється в приміщенні Любешівської державної нотаріальної контори Волинської області за адресою: смт Любешів, вул.. Свободи, 12.

Прийом громадян Ратнівського району здійснюється в приміщенні Старовижівської державної нотаріальної контори кожного другого та четвертого четверга місяця. В інші робочі дні тижня прийом громадян Ратнівського району здійснюється в приміщенні Старовижівської державної нотаріальної контори Волинської області за адресою: смт Стара Вижівка, вул.. Незалежності, 58.

Прийом громадян Маневицького району здійснюється в приміщенні Маневицької державної нотаріальної контори кожного понеділка та четверга тижня. В інші робочі дні тижня прийом громадян Маневицького району здійснюється в приміщенні Рожищенської державної нотаріальної контори Волинської області за адресою: м. Рожище, вул.. Незалежності, 31.

Ольга Семенюк,
заступник начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів)


#ЮстиціяВолині
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також

Що змінилося в процедурі державної реєстрації політичних партій?

Що змінилося в процедурі державної реєстрації політичних партій?
28 серпня цього року набули чинності зміни, які регулюють строки проведення державної реєстрації змін до відомостей про структурне утворення політичної партії.