1. Головна
  2. Колонка автора
  3. Контактні номери телефонів відділів ДРАЦС Волині

Контактні номери телефонів відділів ДРАЦС Волині

Працівники відділів державної реєстрації актів цивільного стану Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Львів) продовжують працювати в умовах тимчасових обмежень та надавати послуги громадянам. Однак хочемо нагадати, що до працівників відділів ДРАЦС можна звернутися зателефонувавши. Так ви зможете отримати консультацію чи записатися на прийом. Усі контактні номери телефонів ДРАЦС публікуємо в нашій інфографіці.

Також нагадуємо, що функціонує веб-портал “Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану громадян” https://dracs.minjust.gov.ua/, який дозволяє частину послуг отримати дистанційно.
Ми продовжуємо працювати та якісно надавати державні послуги, а ви пам'ятайте про засоби індивідуального захисту, та по можливості обмежте своє перебування у громадських місцях.
Ми на зв'язку!

#ЮстиціяВолині
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також

Основне про Європейський суд з прав людини

Основне про Європейський суд з прав людини
Важливо наголосити, що Суд приймає заяви до розгляду лише після того, як були використані усі внутрішні засоби юридичного захисту, і лише протягом шести місяців з дати винесення остаточного рішення.

Чи можливо стягнути аліменти, якщо боржник проживає за кордоном?

Чи можливо стягнути аліменти, якщо боржник проживає за кордоном?
Багато батьків вважають, що виїхавши за кордон на постійне місце проживання, їм вдасться уникнути необхідності сплачувати аліменти на утримання своєї дитини. Ця думка є хибною!