1. Головна
  2. Новини
  3. Незрячий масажист з Ковеля має незвичайні здібності: дотиком рук відчуває хвороби та визначає рівень цукру і холестерину

Незрячий масажист з Ковеля має незвичайні здібності: дотиком рук відчуває хвороби та визначає рівень цукру і холестерину

У Ковелі живе незвичайний чоловік. Роман Онофрійчук, втративши зір, став лікувати людей. Дотиком рук відчуває хворі місця і навіть рівень цукру та холестерину! Пояснити свої здібності не може, вважає, що це дар Божий. Про незвичайного лікаря розповіла журналіст видання Вісник+К Галина Оліферчук.

Роман з народження мав слабкий зір, тому і навчався у спеціальній школі у Клевані, що на Рівненщині. А в 11 років після операції на сітківці ока настала сліпота. Та хлопець не впав у відчай, вчився жити у цілковитій темряві. Закінчив школу для незрячих у Львові, став читати по шрифту Брайля. Навіть закінчив музичну школу і грає на багатьох музичних інструментах! Особливо йому до вподоби гітара. Вміє працювати на комп’ютері, знає англійську та французьку мови.

У 1999 році Роман Онофрійчук вступив у Львівський медуніверситет на спеціальність масажист-реабілітолог лікувальної справи. Здібності хлопця помітила одна з викладачок, бачила, що у нього є особливий дар. Роман та ще один студент найкраще вправляли вивихи, знімали біль у спині, защемлення нерва.

Я не раз сердився на викладачку, що муштрує мене по чотири години, – сміється чоловік. – А тепер дуже вдячний їй, бо завдяки Божому дару та її наполегливості навчився допомагати людям.

Після закінчення університету Роман став працювати масажистом. Зізнається, що у нього лікував спину відомий артист, але просив не розголошувати прізвища. Солідні чиновники пропонують велике майбутнє, та Роман не хоче: мовляв, і тут треба людей лікувати.

Під час навчання він познайомився з однокурсницею Мар’яною, яка теж має слабкий зір. Через два роки зустрічей та побачень одружилися.

Хоч і не бачив Мар’яну, але відчув її красу серцем та душею, – усміхається чоловік. – Вона тиха і скромна. Я зрозумів, що то моя доля.

Пара разом уже чотирнадцять років. Тішаться десятирічною донькою Даринкою. Усією родиною, з батьками, які допомагають у житті, разом читають Біблію по шрифту Брайля. Онофрійчуки не нарікають на долю, а навпаки – вдячні Богу, що Він керує їхнім життям і допомагає лікувати людей.


Галина ОЛІФЕРЧУК, Волинська область


#ГалинаОліферчук

Коментарі

  • Володимир
    Знаю цього чоловіка з 7 років;) Радий, що доля посміхається йому, що має сім’ю і допомагає людям. При нагоді запишусь на сеанс масажів.
    Відповісти
  • світлана
    як можна до нього записатися на прийом?
    Відповісти
  • Альона
    Якщо пишите таку статтю,то хоч якісь координати лишайте,деяким людям це дуже потрібно.Дякую
    Відповісти
  • Якщо автор статті не вказала координати масажиста (адресу чи телефон, оскільки він працює вдома), вочевидь його згоди на це не було. Мабуть, так.
    Відповісти
  • Ковельчанка
    Не тратьте дорогоцінний час і кошти.Якщо на першому прийомі заставите "масажиста і діагноста" щось робити ,Вам репост,а то прослухаєте теревені,пісні,заплатите за це гроші і ....Шукайте дійсно спеціаліста
    Відповісти
  • Микола Миколайович
    Приймає Роман м.Ковель,вул.Мечнікова,11
    Відповісти
  • Диитро
    Він справді допомагає куди не їздив куди не ходив ніхто не міг допомогти він допоміг спина тепер не болить. Болі немає... Всім рекомендую.. дуже хороша людина
    Відповісти
  • надія
    мала защемлення нерва на спині в районі серця ,дуже багато лікувалась ,тобто різні масажі проходила результату не було, коли я дізналась про масаж Романа я вирішила піти до нього на прийом, після другого прийому до кінця дня я відчувала ниючу біль, а потім вона зникла,я рахую що в нього великий дар від бога,треба цю людину підтримувати,допомагати він може зцілювати людей від багатьох недуг.я щиро вдячна цій людині.
    Відповісти
  • .
    Потрібен номер телефону
    Відповісти
  • Пава
    Яка ціна масажу?
    Відповісти
    • Наташа
      В нього немає тарифу хто скільки дасть
      Відповісти
  • Наталя
    Як записатись на прийом?
    Відповісти
  • Юрій
    Як можна записатися
    Відповісти
    • Огн
      Тел.0951680947
      Відповісти

Читайте також