Астрологія ділить тіло людини на дванадцять зон, кожна з яких відповідає певному знаку зодіаку. Родимки в цих зонах — свого роду предмети, які розкривають додаткову інформацію про їх володаря, вказують на його енергетичну структуру і навіть визначають долю.

Зона Овна: щоки, лоб, повіки, ніс, вуха. Володарі родимок в цих місцях азартні, ініціативні і люблять бути на виду. Вони не вміють сидіти на місці і не дають цього іншим. Проте ентузіазм таких людей швидко згасає — вони кидають почате і спрямовуються за новими враженнями.

Зона Тельця: шия. Родимки в цій зоні зустрічаються у людей грунтовних, упертих, консервативних. Їм необхідно бути впевненими в завтрашньому дні. Вони трепетно піклуються про своє фінансове благополуччя, віддають перевагу добротним речам, пам’ятаючи, що скупий платить двічі. Жінки з родимками в зоні Тельця — прекрасні господині, що володіють витонченим смаком; чоловіки — вірні чоловіки та турботливі батьки.

Зона Близнюків: ключиці, руки, кисті. Люди з родимками в цих місцях непосидючі, безпосередні у спілкуванні і завжди молоді душею. Вони легкі на підйом, доброзичливі і намагаються не приймати проблеми близько до серця. Найголовніший їх скарб — численні друзі та знайомі.

Зона Рака: груди і плечі. Справжнє покликання жінок з родимками в зоні Рака — бути матерями: вони шалено люблять дітей і чудово з ними управляються. Найчастіше їх материнські почуття виходять за межі родини і простягаються на все людство. Чоловіки з родимками в цій галузі з дитинства тягнуться до сім’ї. Вони улюблені татки для доньок і зразкові батьки для синів.

Зона Лева: лопатки. Володарі родимок в цій зоні люблять бути на виду, прагнуть до «шику і блиску». Це лідери і захисники слабких і скривджених. Чим ближче родимки розташовані до плечей, тим вони більш шляхетні, щедрі і вимогливі до себе; чим далі і нижче, тим більше егоїстичні.

Зона Діви: живіт. Родимки в цій області видають натур акуратних і пунктуальних. Такі люди дуже допитливі й старанні. Вони прекрасні співробітники, яким можна доручити копітку роботу. Часом занадто педантичні і недовірливі, стежать за екологічністю вживаних продуктів. Чим ближче родимка розташована до центру живота, тим більшою енергією від народження наділені її володарі. Вони не тільки вміють прекрасно контролювати себе, а й управляти іншими людьми і подіями. Не виключено наявність паранормальних здібностей.

Зона Терезів: поперек. Наявність родимок в цьому місці говорить про великі творчі здібності людей, про їх небайдужість до мистецтва. Таких натур відрізняє загострене почуття справедливості: зі шкільної лави вони виступають в ролі третейського судді у суперечках і конфліктах.

Зона Скорпіона: низ живота, інтимні місця. Родимками в цих областях відзначені люди таємничі, загадкові, що володіють природним магнетизмом. Часто це жінки-вамп і чоловіки мачо. Цим людям не потрібно докладати багато зусиль для завоювання партнера. Вони фінансово спроможні, не схильні перекладати вирішення важливих питань на інших, воліють все робити самі.

Зона Стрільця: сідниці і стегна. Володарі родимок в цій зоні — інтелектуально розвинені натури. Вони люблять подорожувати і пізнавати нове, багато читають і розширюють свої знання всіма доступними способами. Це доброзичливі колеги, вірні друзі, зразкові члени родини. Люди з родимками на внутрішній стороні стегна дуже схильні до стресів, легко втрачають емоційну рівновагу, будь-які зовнішні подразники можуть їх пригнічувати.

Зона Козерога: коліна. Родимки в цій зоні видають натур глибокодумних, серйозних і аскетичних. Такі люди не будуть здійснювати легковажні вчинки, на них завжди можна покластися. Вони не візьмуться за справу, якщо відчувають, що з якихось причин не зуміють довести його до кінця.

Зона Водолія: гомілки, ікри, щиколотки. Людей з родимками в цих місцях відрізняють волелюбність, жага змін, оригінальність мислення. Вони не переносять рутину, але за нові справи беруться без проблем. Це бунтарі і анархісти. Чим незвичніше колір і форма родимок в зоні Водолія, тим більше неабиякими і артистичними людьми є їх власники.

Зона Риб: ступні і стопи. Родимки в таких місцях — ознака чутливості і милосердя. Їх володарі — філантропи і прихильники миру в усьому світі. Вони відчувають свою незахищеність перед реаліями сьогоднішнього дня і гостро потребують підтримки і заступництва. Однак в потрібний момент вони й самі можуть стати заступниками, проявивши волю.