Ось і закінчився турнір Dota2Kovel Summer Cup. Ми це зробили, ми показали Клас, ми продемонструвати дружність, зібраність та підняли місто Ковель на ще одну сходинку в кіберспорті.

1 місце зайняла команда Non-existent у складі Шадура Олег (капітан), Ілля Нєчаєв, Вадим Коренга, Оксютич Віталій та Дмитро Якимчук.

Перш за все, я хочу дуже подякувати своїм друзям — Едіку, Ромі та Саші. Ми неодноразово ввечері ходили на турнічки та обговорювали організаційні запитання. Це було дійсно приємно, адже ми працювали в команді і спільно рухалися до мети — проведення благодійного кіберспортивного турніру. Рома розробив дизайн грамот, карток учасника і звісно логотип D2K. Всім дуже сподобалася його робота, він справжній профі дизайну! Мені подобається працювати з розумними та працьовитими людьми, тому підготовка до турніру виявилася доволі захоплюючою справою. Найбільше запам'яталися слова Еді: "Слухай, а давай можливо зробимо так...". Це людина, яка постійно створювала ідеї, розумно та стримано спілкувалася з учасниками турніру. При організації заходу я без сумнівів їм довіряв, і вони не підвели! Ми слідкували за онлайн іграми першої частини відбіркових ігор, створювали турнірну таблицю. Працювали безкорисливо та альтруїстично, сповненні спільним бажанням провести турнір на високому рівні.

Ми витратили дуже багато часу на складання столів для гри, підключення та налаштування комп'ютерів, але це дрібниці в порівннянні з величезним позитивом, отриманим від змагань. Неоцінимий внесок зробили учасники, які принесли системні блоки. Я від душі ним за це дякую, адже без їхньої допомоги ми б не змогли провести даний захід. Велике спасибі спонсорам, які дали можливість для проведення конкурсів, що неабияк розважило всіх учасників. Юрій Клімук - директор магазину комп'ютерної техніки "Компас" - організував подарунки для переможців, роздрукував грамоти, подарував теніски з логотипом D2K. Фітнес клуб «BODYMASTER» подарував Сертифікати на безкоштовні заняття. Сім'я ресторанів Classic нагородила сертифікатами, які містять: клубну карту 5%, годину гри в боулінг та піцу Classic. Ковельська міська організація політичної партії Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» закупила для гравців водичку та подарувала флеш накопичувачі. Завдячуючи допомозі нашим спонсорам, учасники турніру активно проводили участь у конкурсах на розіграш призів.

Велика вдячність всім учасникам, як гравцям, так і глядачам, що внесли свою частинку у проведення турніру. Сподобалося те, що всі учасники розумні, інтелектуальні люди. Поруч мене сидів Максим, з яким ми разом дискутували ігри. Минулого року я приймав в нього державний екзамен, за що він дуже гарно висловився. Максим — адекватна, розумна, цілеспрямована людина, яка має свій стиль та бачення. Мені дуже цікаво було з ним спілкуватися, адже він всебічно розвинений, орієнтується в багатьох напрямках. Відчувається гордість за таку прогресивну молодь, адже це наше майбутнє, покращити яке зможуть лише такі розумні, талановиті та здібні люди. Також у нашій команді була одненька дівчина — Влада, вона допомагала збирати кошти, провела разом з нами весь турнір, ну і, звісно, не дивлячись на втому - дарувала всім позитив.

Хочу подякувати міському голові Кіндеру Олегу Олексійовичу, який без вагань та запитань подогився на проведення турніру. Він довірився мені, я довірився своїм друзям, друзі своїм друзям, і в результаті ми спільно провели гарний захід. І мені дуже сподобалося відчути себе частинкою команди справжніх професіоналів, які на відмінно із задоволенням та завзяттям виконали свою роботу.

Окремо також хочу відзначити Селівончик Тетяну Василівну - директора Ковельського промислово-економічного коледжу Луцького НТУ. Саме вона дала старт для наших заходів. Ми перші, хто провів в навчальному процесі турнір у зовсім новому напрямку.

Під час благодійних змагань було зібрано 1583 гривні. Я неодмінно особисто прозвітую про їхнє використання. Ми всі молодці, приєдналися до спільної акції і зробимо життя діток хоч трішки яскравішим.

У нас за плечима вже 2 проведених турніри, ми помаленьку набираємо обертів. Я надіюсь, що ця активність та альтруїзм нас не покинуть, і ми проведемо ще більш захоплюючі кіберспортивні турніри D2K.

Ще раз дякую всім, хто прийняв участь у його проведенні!