Для багатьох весна починається не за календарем, а саме 8 березня, у свято, яке приходить до нас як символ пробудження природи, радості і надій! А Ви, жінки, подібно першим променям весняного сонечка, зігріваєте і осяюєте все навколо.

Бажаю Вам любові, здоров'я і успіхів, миру і тепла. Величезне щастя, що Ви у нас є, для Вас ми і живемо, для Вас ми готові на будь-які вчинки. Ми завжди будемо Вас берегти, допомагати, піклуватися!

Нехай віра, надія і любов невідступно йдуть з Вами по життю! Нехай кожен день натхнення розквітає у Вашій душі яскравим букетом витончених квітів! Посмішок, гарного настрою, радості, щастя!

Для нас, чоловіків, це свято - привід висловити слова глибокої вдячності за вашу велику працю материнства, за відповідальність і мудрість, з якою Ви виховуєте дітей і зберігаєте сімейне вогнище, досягаєте професійних висот і встаєте на захист Батьківщини.

Найголовніше, що при всіх складнощах нинішнього життя, Ви не втратили душевної теплоти, здатності до співчуття, жіночності і ніжності. Ми цінуємо Вашу готовність підтримати нас у скрутну хвилину, цінуємо Вашу здатність бути джерелом натхнення на великі звершення.

Бажаю Вам оптимізму, стабільності, сонячного настрою, посмішок, квітів, миру і добра.

Будьте коханими і щасливими!