Перечитайте поради для молодих татусів, які хочуть залишатися цікавими для дружини після народження дитини.

Надихай

Частіше проявляй турботу, приготуй сніданок, прибери в кімнаті, переодягни самостійно малюка. Говори про майбутній день лише в позитиві. Проговори, як настане вечір, ви зустрінетеся і здорово проведете час сім'єю.

Будь охайним

Придбай крутий спортивний костюм для доми або шорти з футболкою. Не ходи вдома неумитим, нечесаним, навіть якщо це вихідний день. Волосся в носі і вухах нікого не прикрашають. Користуйся легкою туалетною водою і вдома.

Розширюй свій кругозір

Світ клином не сходиться на твоїй роботі та новинах про політику. Навчися варити борщ. Опановуй техніки масажу твоїй дружині, яка регулярно носиться з немовлям на руках.

Тримай форму

Зав'язуй наминати пончики на роботі, сподіваючись, що ти й такий дружині до вподоби? Щоб вижити в конкурентній боротьбі, ти повинен подвійно намагатися, щоб вона дивилася на тебе зайвий раз з бажанням не тільки заснути на твоєму м'якому тілі.

Приділяй увагу

Пиши ніжні повідомлення, йшли фото, як ти працюєш. Нагадуй як сумуєш за коханою і малюком, як не можеш дочекатися вечора, щоб обійняти їх.

Потурбуйся про покупки

Краще з ранку скласти список того, що потрібно буде купити ввечері додому. Бо до вечора дружина вже буде вимотана і складання списків створить проблеми. Якщо можеш, зроби це сам. Нагадуй дружині з ранку або серед дня, що якщо вона згадає, що ще потрібно купити.

Приємні дрібниці

Ніколи не обмежуйся списком продуктів і памперсами. Принеси дружині щось миле, просто так. Наприклад, її улюблений журнал, печиво кумедних форм, ароматизовану свічку, красиві прикраси. В супермаркетах, зазвичай, повно таких дрібниць.

Лише позитив

Перш, ніж потрапити додому, переконайся, що на думках лише позитив. Знайди спосіб струшувати негатив після робочого дня поза межами домівки. Вийди на зупинку раніше і прогуляйся пішки, на повітрі багато «вивітрюється». Завантаж релакс музику в телефон.

Розвивайся

Не можеш поговорити з дружиною на цікаві ній теми? Загугли всі випуски доктора Комаровського. Вчися, дізнавайся щось нове про немовлят щодня, дивись вебінари і не лінуйся відвідати пару майстер-класів або тренінгів на дитячі теми. Здивуй її своїми знаннями і увагою до того, що їй цікаво.

Ростіть разом

Допомагай дружині не захлинутися в дитячі соплі на найближчі роки. Дізнався за день щось цікаве? Обговори з дружиною, дізнайся її думку, поділися своїм. Почитай їй книгу вголос поки вона годує малюка. Разом подивіться пізнавальну передачу.

Затишок в домі

Всі полички повинні бути прибиті, все дверцята на петлях, справні крани тощо. Купи новий плед, повісь сімейне фото в красивій рамці на стіну, придбай серветочки для сервірування - дружині буде приємніше залишатися з малюком в затишному, безпечному, красивому будинку.

Не ний

"Я знову не виспався... Памперси такі дорогі... Знову в аптеку... А де вечеря?.." Тобі дружина дитинку виносила і народила! Будеш скаржитися, складеться враження, що дитина тобі жити заважає.

Будь її супергероєм

Будь готовим будь-якої хвилини прийти їй на допомогу. Вирішуй сам всі нервові питання з педіатрами, дитячими садками та школами, оплатою рахунків тощо. Спокійно зустрічай неприємності. Будь стійкий, сміливий та рішучий.

За матеріалами української блогерки Марії Андрєєвої у Facebook.