Кажуть, "У Ковелі «провальне» доручення Кіндера «витягнути» взялися УКРОПівці"

Володимир Косцьов'ят нібито подав на розгляд чергової сесії міської ради сенсаційний проект рішення «Про створення тимчасової слідчої комісії з розслідування корупційних дій в радах попередніх скликань».

Сенсації не сталось.
Тягнули-тягнули, а витягнути не змогли.

Проект рішення «Про створення тимчасової слідчої комісії з розслідування корупційних дій в радах попередніх скликань» не те, що не розглядався міською радою, він навіть не виносився на розгляд ради.

Як видно з опитування, переважна більшість респондентів вважала, що "Міський голова зробить все, щоб подібних комісій не було".

Насправді міському голові нічого робити й не довелось. З'ясувалось, що даний проект рішення не був завізований навіть автором проекту - Косцьов'ятом В.К., тобто де-юре він і не вносив цей документ на розгляд ради у якості проекту рішення.

З іншого боку, з великою долею ймовірності можна припустити, що депутат-правозахисник Косцьов'ят В.К. насправді до цього папірця не має ніякого відношення.

Володимир Кирилович був присутнім на останній сесії міської ради, приймав активну участь у роботі профільних комісій та погоджувальної ради, та жодного разу - ні півслова про "сенсаційний" проект від його імені.

То чи існує в природі "Проект Косцьов'ята" чи це чергова вигадка дурналістів?