19 вересня відбувся I Відкритий чемпіонат Волинської області з жиму лежачи, станової тяги та екстремального жиму. Чемпіонат проходив у спортивній студії «Arena fitness», що по вулиці Театральна 18.


Кожен із учасників мав змогу продемонструвати свою силу, міць та характер. Хтось обирав жим лежачи, хтось станову тягу, а комусь до душі екстремальний жим.

Головне завдання учасника - на максимум вижати обрану вагу і так тричі, один за одним хлопці втілювали свої мрії.



Емоції на чемпіонаті зашкалювали, було встановлено рекорд України. Хтось встановлював нові рекорди у своїй кар’єрі, а хтось вперше вийшов на поле бою.

Зокрема, Лукашук Юрій, під серйозним керівництвом тренера фітнес-клубу «Апперкот» Стаса Здробилка, гідно виступив та став переможцем не лише на змаганнях, але й в очах близьких та знайомих. До речі, Стас і сам виступав на чемпіонаті, станову 240 кг тягнув, як міг, старався і зробив це. Аж мурашки по шкірі. А це добре, адже це означає, що ти там, де потрібно, де кайфуєш і проживаєш кожен рух учасника. А це круто, як не крути!



Варто зазначити, що учасники мали різні вагові категорії: від 60 кг до 100+. Окрім того, були гості-учасники з Дніпропетровська, Львова, Львівської області (Броди), Луцька, Турійська, смт Іваничі (що на Волині) та ковельські силачі, які представляли спортивні клуби нашого міста.



Саме в цей день зібралися сила силенна чемпіонів, щоб знову разом, однією командою гарно провести час та зафіксувати досягнення.

Серед учасників була і дівчинка, яка теж мала непогані результати в жимі лежачі.

Андрій Микилюк (на фото сам), тренер «Апперкоту» з досвідом, отримав перше місце в екстремальному жимі.

Тріумфом були виступи спортсменів з вадами ДЦП. Коли ти дивишся на таких людей і бачиш, скільки кг вони жмуть, то очі наливаються слізьми, серце любов’ю та добротою і охоплює почуття гордості.




Вкінці чемпіонату призери були нагороджені медалями, дипломами та отримали цінні спортивні подарунки!





Ось так весело та емоційно я провела сьогоднішній день! Нехай кожен день буде сповнений такими ж позитивними емоціями, як сьогодні! Усім успіхів та досягнень!

І пам’ятаймо істину: все, що подобається, не слід приховувати в собі! Вижимаймо максимум, тоді життя буде прожите недарма, з користю!









Лукашук Юрій м. Ковель


Ковальчук Сергій м. Луцьк