Компанія «НЕО» спеціалізується у наданні послуг оцінки транспортних засобів, машин та обладнання, рухомих речей, нерухомого майна, земельних ділянок, визначення матеріального збитку після ДТП, виготовлення технічних паспортів та інших постійно оновлюваних послуг ринку.

Фахівці компанії нададуть детальні консультації та роз’яснення щодо проведених дій з оцінки, здійснять швидкий виїзд експерта на місце розташування об’єкта у місті Ковель для його огляду та аналізу. Гарантується професійний підхід до кожного оцінюваного об’єкта, оперативність виконання оцінки, індивідуальний підхід до потреб кожного клієнта.

Компанія «НЕО» надає послуги юридичного супроводу, якісної та актуальної юридичної допомоги, забезпеченні правої підтримки всієї поточної діяльності. Ви отримаєте весь комплекс послуг юриста з підготовки необхідних документів для ведення справи комерційної організації, підприємства або державної установи.

Скориставшись послугами компанії «НЕО», ви довіряєте роботу фахівцям, які професійно, оперативно і якісно виконають незалежну експертну оцінку.

Наша адреса: м. Ковель, вул. Незалежності, 69А/37 (на площі біля міської ради)
+38 (03352) 7-12-77
+38 (067) 835-60-14
+38 (066) 863-73-85

Більш детально на сайті: Незалежна експертна оцінка.