27 вересня 2016 року Старовижівським районним сектором кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області, спільно із Старовижівським районним центром зайнятості проведено захід «Вибір професії – шлях до успіху» із залученням осіб, що перебувають на обліку.

Провідний спеціаліст з питань зайнятості населення Старовижівського РЦЗ Людмила Понедільник ознайомила присутніх із ситуацією на ринку праці та переліком актуальних на сьогоднішній день вакансій. Провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Валентина Гаврилюк надала інформацію про нову послугу центру зайнятості – неформальне професійне навчання за робітничими професіями.

В ході колективного спілкування вкотре було наголошено на необхідності виконання обов’язків, які були покладені на засуджених судом та відповідальність перед законом в разі ухилення від них.

Начальник Старовижівського РС КВІ Віталій Дяк акцентував увагу на важливості працевлаштування засуджених, що є невід’ємною складовою їхнього виправлення та ресоціалізації в подальшому житті.

По завершенню заходу підобліковим роздали спеціальні буклети «Поради тим, хто шукає роботу».

Фахівець( з питань соціальної
роботи з суб’єктами пробації )
Старовижівського РС КВІ
Юрій Хлопук