Ковель - прекрасне європейське місто, де живуть щирі та працьовиті люди. Місто має чудові перспективи та, колись, могло стати обласним центром Волинської області.

Географія міста - ідеальна. Близькі кордони з Республікою Польща та Білоруссю, залізничний вузол, міжнародні автошляхи мали б сприяти залученню інвесторів та розвитку туристичної галузі.
Що ж ми маємо по факту?

Хаотичне будівництво, відсутність айдентики, нехтування історичною спадщиною та нераціональне використання бюджетних коштів - це те, як можна описати діяльність міської влади протягом останніх років.

Відсутність розвиненої культурної сфери та сфери для відпочинку робить місто депресивним та нецікавим для гостей міста й самих ковельчан.

Перспективний план міста повинен бути розроблений з орієнтацією на залучення великих інвестицій, розвитку малого і середнього бізнесу, збільшення притоку туристів до нашого чудового міста.

Вже цієї осені ковельчани отримають можливість повпливати на ці зміни та майбутнє міста. Місцеві вибори повинні посприяти приходу до органів місцевого самоврядування людей з новим та свіжим поглядом на майбутнє нашого міста.

Вибір лишається за ковельчанами.
Жити у місті, яким керують профани чи дати шанс місту стати Лідером Волинської області?