Отримавши сильну представницьку команду на місцях, «Батьківщина» змусить президента Зеленського, який сьогодні контролює Верховну Раду та уряд, пустити всі наявні у державі ресурси на службу людям, а не закордонним «партнерам». Про це на своїй сторінці у Фейсбук пише політичний експерт Дмитро Корнійчук.

«Головна мета Тимошенко та «Батьківщини» на виборах 25-го жовтня – повернути країні правильний напрям руху. Зупинити знищення країни, економічний геноцид та зовнішнє управління, розпочаті Порошенком та продовжені його наступником Зеленським», – наголосив експерт.

За його словами, «Батьківщина» – єдина партія, яка йде на вибори із цілісною програмою покращення життя українців та людьми, які мають досвід і фах, необхідні для її реалізації. І найголовніше – за командою «Батьківщини» досвід та професіоналізм самої Тимошенко, тоді як інші партії банально набирають до своїх списків «заробітчан» з усієї країни.

«Батьківщина» постійно спілкується з простими людьми, і найголовніше – чує їх. Партія йде до народу, якого так боїться і зневажає влада. Оскільки «Батьківщина», на відміну від віртуальних партій на кшталт «Слуги народу», – реальна політична сила, а не просто обличчя із телевізора», – підсумував експерт.

Нагадаємо, партія «Батьківщина», яка йде на вибори під гаслом ЄДИНА НАДІЙНА КОМАНДА, офіційно заявила про висунення понад 45 тисяч кандидатів до рад усіх рівнів по всій країні. На усіх попередніх виборах до ОТГ із 2014-го року «Батьківщина» була першою за кількістю депутатів, обраних від партій.