1. Головна
  2. Колонка автора
  3. Як отримати якісну правову допомогу

Як отримати якісну правову допомогу

Правова допомога, доступна для всіх – головний принцип системи БПД. Кожен, незалежно від статі, віросповідання, майнового стану, віку, стану здоров'я, може звернутися до нас і проконсультуватися з юридичних питань, а визначені законом категорії – ще й отримати захист у суді. Проте що робити, якщо людина не спроможна прийти до одного з наших центрів або бюро, а її проблема вимагає безпосереднього спілкування із фахівцями?

Якщо людина з об’єктивних причин, пов’язаних зі станом здоров’я, не може особисто відвідати точку доступу, то працівники вирушають до неї додому. Під час візиту фахівці уважно вислухають, проаналізують наявні документи, допоможуть із отриманням безоплатної вторинної правової допомоги.
Як можна отримати адресну правову допомогу?

Подзвоніть до найближчого до вас місцевого центру з надання БВПД або бюро правової допомоги. Їхні контакти тут: https://www.legalaid.gov.ua/tsentry.

Подайте запит через застосунок "Безоплатна правова допомога" (його можна скачати тут: https://bit.ly/3hwwgqR): вкладка "Отримання БПД вкладка "Запит на отримання адресної консультації або інформації з правового питання".

Ковельський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
45004, Волинська область, м. Ковель, вул. Грушевського, 2, тел.: (03352) 53063

Камінь-Каширське бюро правової допомоги
м. Камінь-Каширський, вул. Шевченка,8, тел.: (03357) 2-23-03

Турійське бюро правової допомоги
смт Турійськ, вул. Луцька,23, тел.: (03363) 2-23-86

Любешівське бюро правової допомоги
смт Любешів, вул. Свободи,12, тел.: (03362) 3-00-93

Ратнівське бюро правової допомоги
смт Ратне, вул. Каштанова, 24, тел.: (03366)2-15-76

Старовижівське бюро правової допомоги
смт Стара Вижівка, площа Миру, 3, тел.: (03346)2-14-75

#БПД #ПравоваДопомога #LegalAid
Редакція «КовельPost» може не поділяти думку блогерів або дописувачів. За зміст публікацій і їх достовірність відповідальність несуть автори.

Коментарі

Читайте також

Договір з мікрофінансовою компанією: як захистити права споживачів фінансових послуг

Договір з мікрофінансовою компанією: як захистити права споживачів фінансових послуг
До зарплати ще тиждень, а гроші нагально потрібні вже сьогодні, і жодних відкладених заощаджень немає, та й друзі позичити не змогли. Чи варто брати «швидкий кредит», і що потрібно при цьому врахувати, – роз’яснює фахівець системи безоплатної правової допомоги в Україні.

Земельний податок для фізичних осіб: що треба знати

Земельний податок для фізичних осіб: що треба знати
Власники земельних ділянок щороку зобов’язані сплачувати земельний податок, крім випадків, коли вони звільнені від плати за землю. Про тонкощі податкового зобов’язання щодо сплати земельного податку роз’яснює юрист безоплатної правової допомоги.