На громадських слуханнях обговорили чотири проєкти містобудівної документації. Інформує офіційний сайт Ковельської міської ради.

На ознайомлення були винесені наступні проєкти:

Детальний план території розміщення автозаправної станції по вулиці Варшавській, 21 в м. Ковелі

Внесення змін до детального плану території розміщення садибної житлової забудови в районі вулиць 1-гоТравня – Володимирська – Княгині Ольги в м. Ковелі

Детальний план території розміщення магазину та автостоянки по вулиці Варшавській в м. Ковелі

Детальний план території розміщення гаражів по вулиці Варшавській в місті Ковелі (район гаражного кооперативу «Промінь»)


По кожному з них доповіли розробники документації: директор товариства з обмеженою відповідальністю «АМ ХОРС» Святослав Сорокін та представники приватного підприємства «Ковелькомунпроект» архітектори Анастасія Горностаєва і Микола Новосад.
На громадських слуханнях обговорили чотири проєкти містобудівної документації
На земельній ділянці площею 0,940 га по вул. Варшавській, 21 проєктуються автозаправна станція та автомийка.

У містобудівній документації з внесення змін до детального плану території розміщення садибної житлової забудови в районі вулиць 1-го Травня – Володимирська – Княгині Ольги в межах проєктної території формується дві ділянки для розміщення індивідуальної житлової забудови площами 0,068 та 0,0411 кв. м за рахунок територій, які використовуються для городництва біля житлових будинків №84 та №88 по вул. Володимирській.

На земельних ділянках площами 0,1949 га (кадастровий номер 0710400000:16:002:0377) та 0,2 га (кадастровий номер 0710400000:16:002:0376) по вул. Варшавській, які перебувають в користуванні товариства з обмеженою відповідальністю «Ковель Партс», для будівництва та обслуговування будівель торгівлі планується розміщення магазину з адмінприміщеннями, гаражів та автостоянки.

Четвертим проєктом передбачається реконструкція існуючих гаражів (район гаражного кооперативу «Промінь») зі збільшенням висоти гаражів до 9,0 м, розширенням площі забудови та формування проїздів між гаражами шириною 12,0 м.
На громадських слуханнях обговорили чотири проєкти містобудівної документації
З детальними планами території можна ознайомитись на офіційному сайті Ковельської міської ради www.kovelrada.gov.ua у рубриці «публічна інформація», підрубриці «публічна інформація щодо містобудівної діяльності».

Пропозиції до вищезазначених документацій приймаються на ім’я міського голови за адресою: м. Ковель, вул. Незалежності,73 або на електронну пошту zvernennya@kovelrada.gov.ua до 25 січня 2022 року.

Відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради