Новорічні та Різдвяні свята посідають особливе місце в душі кожного з нас. Розпочинаючи новий відлік часу ми відчуваємо потребу щиро побажати один одному щастя та здоров’я, миру і злагоди. Різдвяна зірка має зігріти серце кожного і подарувати відчуття сімейного тепла і душевного спокою. Про це повідомляє офіційний сайт Ковельської міської ради.
До мешканців стаціонарного відділення завітали колядники
Особливої підтримки та родинного затишку потребують люди похилого віку, самотні та одинокі, які проживають у відділені стаціонарного догляду. Щоб створити такий затишок, підняти настрій та просто привітати у відділення завітали учні ліцею № 7.

З колядками та привітаннями виступили вихованці ліцею, подарувавши підопідчим не тільки гарний настрій, а й пригостивши їх солодощами. Також до щирих побажань доєдналося духовенство українських церков, віншуючи присутніх з прийдешніми святами.

Добрими друзями та бажаними гостями завше є слухачі Університету ІІІ віку. Підготувавши вітальну програму, вони також додали позитивних емоцій. Актова зала перетворилася на велику сцену, де лунали колядки, щедрівки, слова шани і возвеличення Христа, панувала чудова атмосфера свята.

Час зимових свят унікальний. Від Миколая до Водохреща нас супроводжують гарний настрій, натхнення, радість та надія на краще.

Територіальний центр соціального обслуговування
До мешканців стаціонарного відділення завітали колядники