1. Головна
  2. Новини
  3. «Ковельводоканал» повідомляє про перебої з водопостачанням кількох будинків

«Ковельводоканал» повідомляє про перебої з водопостачанням кількох будинків

Сьогодні, 22 лютого, фахівці УВКГ «Ковельводоканал» розпочали ремонтувати каналізаційний колектор на вулиці Залізнична, що біля житлового будинку №2 (малосімейка). Про це повідомляє Гаряча лінія міського голови.
«Ковельводоканал» повідомляє про перебої з водопостачанням кількох будинків
У зв’язку з цим тимчасово без води опинилися мешканці цієї багатоповерхівки. Також довелося перекрити і проїжджу частину дороги, оскільки пошкоджений колодязь розташований посеред траси.

А передував усій цій історії телефонний дзвінок, який надійшов на «гарячу лінію» Ковельського міського голови від небайдужого містянина. Чоловік зателефонував до нас за номером телефону 0800-219-019 (дзвінок безкоштовний) і розповів, що за адресою: вулиця Залізнична, 2 є каналізаційний колодязь, який повністю відкритий, бо його люк опустився до низу. І це створює велику небезпеки як для пішоходів, так і для автотранспорту.

У «Ковельводоканалі» запевнили, що роботи будуть виконані упродовж дня.

Крім того, як повідомляють на сторінці УВКГ "Ковельводоканал", у зв'язку із заміною аварійного водопровідного вводу до будинку по вулиці Косачів, 1, 22 та 23 лютого з 09:00 до 19:00 спостерігатимуться перебої у водопостачанні будинків по вул. Косачів, 1, Косачів, 3 та Косачів, 5.

#Ковельводоканал

Коментарі

Читайте також