1. Головна
  2. Новини
  3. Задля безпечного Великодня у храмах Ковельщини провели інструктажі

Задля безпечного Великодня у храмах Ковельщини провели інструктажі

Поряд зі складною ситуацією в країні, у зв’язку з агресивним вторгненням Російської Федерації на територію України, громадяни та настоятелі храмів готуються зустріти одне з найбільших та найсвітліших релігійних свят, свято надії та віри - Великдень.
Задля безпечного Великодня у храмах Ковельщини провели інструктажі
Зокрема, для забезпечення безпеки громадян у храмах під час проведення богослужінь, працівниками Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області, було проведено інструктажі з Благочинними та священнослужителями Ковельського району, задля попередження виникнення пожеж у церквах під час підготовки та проведення Великодня.
Задля безпечного Великодня у храмах Ковельщини провели інструктажі
В ході зустрічей співробітники Служби порятунку розповіли основи пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, у період воєнного часу, та зокрема наголосили на безпеці в культових спорудах. Особлива увага зверталася на недопущення виникнення пожеж в культових спорудах (церквах) та дотримання правил пожежної безпеки під час відзначення релігійних свят. Також фахівці нагадали правила безпечного користування електричними приладами, наголосили на важливості підтримання належного стану засобів пожежогасіння, зокрема вогнегасників.
Задля безпечного Великодня у храмах Ковельщини провели інструктажіЗадля безпечного Великодня у храмах Ковельщини провели інструктажіЗадля безпечного Великодня у храмах Ковельщини провели інструктажіЗадля безпечного Великодня у храмах Ковельщини провели інструктажі
Звернули увагу на питання евакуації під час виникнення надзвичайної ситуації, дії за сигналом «Тривога», «Увага всім!». По закінченні заходу вручили листівки на протипожежну тематику та плакати з основними правилами безпеки життєдіяльності.

Ковельське районне управління
ГУ ДСНС України у Волинській області

#Рятувальники #Безпека

Коментарі

Читайте також