1. Головна
  2. Новини
  3. Споживачам гарячої води нагадують про необхідність проведення повірки лічильників!

Споживачам гарячої води нагадують про необхідність проведення повірки лічильників!

ПТМ «Ковельтепло» нагадує споживачам гарячої води про необхідність проведення періодичної повірки квартирних засобів обліку гарячого водопостачання, - повідомляє адміністрація підприємства на своєму сайті.
Споживачам гарячої води нагадують про необхідність проведення повірки лічильників!
Повірка вимірювальних приладів проводиться кожні 4 роки на стаціонарних та пересувних установках. Користувач лічильника сам вирішує, який спосіб обрати.

Повірка квартирних засобів обліку гарячої води за допомогою пересувних установок проводиться фахівцями ПТМ «Ковельтепло» на місці без демонтажу. Вартість послуги становить 190,12 грн за один лічильник, 380,24 грн за два лічильника.

Для повірки на стаціонарних установках лічильники демонтуються працівниками ПТМ «Ковельтепло» із вузла обліку гарячої води. Вартість послуги становить 206,09 грн за один лічильник, 391,15 грн – за два лічильника.

Для здешевлення вартості послуги та збереження сімейного бюджету рекомендуємо споживачам проводити демонтаж та доставку лічильників на повірку самостійно (розпломбування проводить працівник ПТМ «Ковельтепло» за заявою споживача). Вартість послуги становить 165,54 грн за один лічильник, 309,36 грн за два лічильника.

Вартість ремонту та запчастин (у разі потреби) оплачується споживачем додатково.

Для проведення повірки вимірювальних приладів обліку гарячої води одним із вказаних способів просимо споживачів звернутися до ПТМ «Ковельтепло» (за адресою: вул. Володимирська, 97а) із заявою та оплатити відповідну послугу. Довідкову інформацію можна отримати за номерами телефонів:

4-60-11; 4-56-00 або 4-83-45.

Адміністрація ПТМ «Ковельтепло»

#Ковельтепло

Коментарі

Читайте також