Проведення медоглядів дітей, які підуть до першого класу наступної осені, розпочато! Не варто чекати літа, щоб отримати довідку про стан здоров’я дитини для зарахування у загальноосвітній навчальний заклад! Інформує офіційний сайт Ковельської міської ради.

Шановні батьки! У Вас є достатньо часу, щоб потрапити на прийом до вузькопрофільних спеціалістів без поспіху та черг, за попереднім записом.

Для цього необхідно звернутися до свого педіатра чи сімейного лікаря, з яким укладено декларацію. Взяти направлення до спеціалістів, записатися на прийом і поступово обійти усіх необхідних лікарів.
Ковельське МТМО закликає батьків не зволікати з проведенням медичного огляду майбутніх першокласників
Також нагадуємо, що дітям шестирічного віку необхідно зробити комплексне щеплення від кору, краснухи, епідпаротиту, дифтерії, правця та поліомієліту.

Після всіх обстежень і щеплень педіатр видасть довідку форми 086-1/о для подання в навчальний заклад.

Записатися до спеціалістів можна за номерами телефонів: 5-03-78, 050-468-15-74, 096-695-27-87, безпосередньо в реєстратурі дитячого консультативного відділення (вул. Вітовського,22) або в «особистому кабінеті» на порталі пацієнта.

Закликаємо батьків не зволікати з проведенням медичного огляду майбутніх першокласників! Почніть проходження медогляду уже зараз, аби отримати потрібний документ до початку навчального року!

Адміністрація Ковельського МТМО