У Ковелі відкрили фотовиставку «Міцніші за сталь», яка присвячена загиблим захисникам Маріуполя. На ній представлені 177 світлин бійців полку «Азов», а також коротка інформація про них. Про це інформує офіційний сайт Ковельської міської ради.
У Ковелі відкрили фотовиставку, присвячену загиблим захисникам Маріуполя
У цьому залі серце зупиняється, холоне кров. Розум відмовляється вірити, не хочеться у це вірити, що їх уже нема.
“На нас із цих світлин споглядають молоді, усміхнені, щасливі доньки, сини. За ними — сотні історій, сотні обіймів. Це – сотні ненароджених дітей. Герої живуть, допоки ми їх пам’ятаємо, допоки вони у наших серцях, у нашій світлій пам’яті”, – каже Світлана Волошук.
У Ковелі відкрили фотовиставку, присвячену загиблим захисникам Маріуполя
Її син Михайло у 20 років став янголом Маріуполя. Його фото серед 177. Мама досі не може поховати свого сина, його тіло залишається в окупованому місті.

Ксенія Логвинюк, хлопець якої теж був серед азовців, розповідає, що саме ця виставка була у Львові. Її підготували рідні загиблих військовослужбовців.
У Ковелі відкрили фотовиставку, присвячену загиблим захисникам Маріуполя
“Багато з тих, хто віддав своє життя за Україну, які зараз в полоні — мої близькі друзі. Для мене за честь та за гордість тримати пам’ять про них”, – ділиться дівчина, яка приїхала у Ковель на відкриття експозиції.
Проведення фотовиставки у нашому місті ініціювали Тетяна Бакум і Світлана Богдан — мами ковельчан – Владислава та Андрія, які зараз у полоні, мама Михайла Волошука, Тетяна Дружинович, депутат міської ради — її чоловік Сергій боронить Україну біля Бахмута. Організаційні моменти взяла на себе міська влада.
У Ковелі відкрили фотовиставку, присвячену загиблим захисникам Маріуполя
“Це ті люди, які не дають приспати нашу пам’ять. Можна тільки уявити, як їм непросто. Вони тримаються самі і об’єднують навколо себе інших людей. Велике Вам спасибі”, – наголосив міський голова Ігор Чайка.
Нині у російському полоні можуть перебувати близько 700 бійців полку «Азов». Серед них – троє ковельчан.
“Ми не маємо права мовчати, ми повинні кричати. Оборона Маріуполя тривала 86 днів. Дуже велика шана нашим Героям. Давайте не будемо забувати, кожну хвилину – пам’ятати і нагадувати про них”, – звернулась до усіх мама Тетяна Бакум.
У Ковелі відкрили фотовиставку, присвячену загиблим захисникам Маріуполя
Фотовиставка триватиме до 3 лютого.
У Ковелі відкрили фотовиставку, присвячену загиблим захисникам МаріуполяУ Ковелі відкрили фотовиставку, присвячену загиблим захисникам МаріуполяУ Ковелі відкрили фотовиставку, присвячену загиблим захисникам МаріуполяУ Ковелі відкрили фотовиставку, присвячену загиблим захисникам МаріуполяУ Ковелі відкрили фотовиставку, присвячену загиблим захисникам МаріуполяУ Ковелі відкрили фотовиставку, присвячену загиблим захисникам МаріуполяУ Ковелі відкрили фотовиставку, присвячену загиблим захисникам МаріуполяУ Ковелі відкрили фотовиставку, присвячену загиблим захисникам Маріуполя