1. Головна
  2. Новини
  3. Ковельським рятувальникам придбали обладнання майже на 700 тисяч гривень

Ковельським рятувальникам придбали обладнання майже на 700 тисяч гривень

Міська рада придбала для потреб Ковельського управління ГУ ДСНС України у Волинській області необхідне обладнання, що допоможе рятувальникам в період воєнного стану. Для його закупівлі з бюджету громади виділено майже 700 тисяч гривень, - інформує Ковельська міська рада.
Ковельським рятувальникам придбали обладнання майже на 700 тисяч гривень
За словами керівника, полковника служби цивільного захисту Володимира Войтаніка, закуплено пожежні рукави, вогнегасники, тепловідбивні костюми.
“Потребу у тепловідбивних костюмах ми особливо відчули, коли ліквідовували пожежу під час влучання російської ракети у розподільчу електропідстанцію. Сподіваємось, що надалі їх будемо використовувати лише на навчаннях. Маємо тепер квадрокоптер. Дрон вкрай необхідний, щоб оцінити об’єми пожежі та розуміти, де необхідно більше гасити, також це допоможе нам боротись з паліями сухої трави”, – наголосив Володимир Войтанік.
Ковельським рятувальникам придбали обладнання майже на 700 тисяч гривень
Закуплено також станції цифрового зв’язку. У Ковелі встановили необхідні ретранслятори, щоб працювати на великих відстанях, тепер підрозділи постійно будуть в контакті з диспетчерським пунктом. Придбано чимало необхідних речей для облаштування пунктів незламності.

Міський голова Ігор Чайка сьогодні зустрівся з вогнеборцями та подякував їм за службу.
Ковельським рятувальникам придбали обладнання майже на 700 тисяч гривень
“Особисто бачив, в яких умовах Вам доводиться працювати. Спасибі за мужність, силу духу та врятовані життя. Намагаємось робити все для того, аби Вас підтримати, виділяючи кошти з бюджету, та співпрацюючи з нашими містами-партнерами, які теж багато Вам тепер допомагають з технікою, спорядженням”.
Зараз у Ковелі перебуває делегація з міста Вальсроде. Голові благодійного товариства Міхаелеві Хааке продемонстрували використання генератора, якого нещодавно вони подарували ковельським рятувальникам.
Ковельським рятувальникам придбали обладнання майже на 700 тисяч гривень
Також благодійники з Вальсроде передали пожежно-рятувальний автомобіль, спорядження.

Володимир Войтанік від себе особисто та від усього особового складу подякував міській владі, Ігореві Чайці, Міхаелю Хааке та його благодійному фонду за допомогу.
Ковельським рятувальникам придбали обладнання майже на 700 тисяч гривеньКовельським рятувальникам придбали обладнання майже на 700 тисяч гривеньКовельським рятувальникам придбали обладнання майже на 700 тисяч гривеньКовельським рятувальникам придбали обладнання майже на 700 тисяч гривеньКовельським рятувальникам придбали обладнання майже на 700 тисяч гривеньКовельським рятувальникам придбали обладнання майже на 700 тисяч гривеньКовельським рятувальникам придбали обладнання майже на 700 тисяч гривеньКовельським рятувальникам придбали обладнання майже на 700 тисяч гривеньКовельським рятувальникам придбали обладнання майже на 700 тисяч гривень

#Рятувальники

Коментарі

Читайте також