Детальний план території розширення кладовища в селі Зелена Ковельської територіальної громади Ковельського району Волинської області

Детальний план території розміщення житлових будинків та господарських будівель на вулиці Новій, 57 в селі Зелена Ковельської територіальної громади Ковельського району Волинської області


З метою врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні, проводиться обговорення та розгляд документації.

Детальні плани розроблені з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення територій, визначення параметрів забудови земельних ділянок та всіх планувальних обмежень використання територій згідно з державними будівельними і санітарно-гігієнічними нормами.

Замовник містобудівної документації: відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Розробник містобудівної документації: ТзОВ “Саша-К” ЛТД. та приватне підприємство «Ковелькомунпроект». Підстава для розроблення: рішення Ковельської міської ради від 28 червня 2022 року № 23/38 «Про дозвіл на розроблення детального плану території розширення кладовища в селі Зелена» та від 24 червня 2021 року №9/206 «Про дозвіл на розроблення детального плану території по вулиці Новій, 57 в селі Зелена».

Відповідальна за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради Мурай Людмила Любомирівна.

Основні техніко-економічні показники проєктів:

Детальний план території розширення кладовища в селі Зелена Ковельської територіальної громади Ковельського району Волинської області (Завантажити)

Територія, на яку розроблено детальний план, знаходиться у південній частині села Зелена. Відповідно до генерального плану населеного пункту територія передбачена для розміщення кладовища. Проєктом формується земельна ділянка площею 1,784 га, яка включає територію існуючого кладовища площею 0,819 га та ділянку для розширення кладовища площею 0,965 га. В межах проєктної ділянки заплановане будівництво каплиці та господарської будівлі. Площа забудови складатиме 4300,0 кв.м, площа мощення – 3000,0 кв.м, площа озеленення – 10540,0 кв.м.

Детальний план території розміщення житлових будинків та господарських будівель на вулиці Новій, 57 в селі Зелена Ковельської територіальної громади Ковельського району Волинської області» (Завантажити)

Територія, на яку розроблено детальний план, знаходиться у східній частині села Зелена. Відповідно до генерального плану населеного пункту територія передбачена для розміщення житлової забудови. Містобудівною документацією передбачено розміщення 5-ти індивідуальних житлових будинків на земельних ділянках площами 0,25 га (кадастровий номер 0722182600:02:001:0330) та 0,2617 га (кадастровий номер 0722182600:02:001:0331), які перебувають у приватній власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства. Площа забудови складатиме 1230,0 кв.м, площа мощення – 1790,0 кв.м, площа озеленення – 1890,0 кв.м.

Проєкти складаються з текстових та графічних матеріалів.

Графічні матеріали:

• схема розташування території у планувальній структурі міста;

• план існуючого використання території;

• проектний план;

• схема інженерної підготовки території та вертикального планування.

Текстові матеріали:

• пояснювальна записка.

З детальними планами території можна ознайомитись на офіційному сайті Ковельської міської ради www.kowelrada.gov.ua у розділі «прозора громада», рубриці «публічна інформація», сторінці «архітектура та містобудування», а також містобудівна документація буде розміщена на інформаційному стенді на першому поверсі будинку рад і у відділі містобудування та архітектури каб. 105 (1-й поверх), тел.6-17-39 з 19 січня 2023 року до 20 лютого 2023 року з 8-30 до 17-00 (понеділок-четвер), з 8-30 до 16-00 (п’ятниця) за адресою: м.Ковель вул. Незалежності,73.

Пропозиції надаються особисто або через уповноваженого представника на ім’я міського голови за адресою: м. Ковель, вул. Незалежності,73 або на електронну пошту zvernennya@kovelrada.gov.ua до 20 лютого 2023 року.

Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника.

Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, надані після встановленого строку залишаються без розгляду.

Подані пропозиції розглядаються у місячний строк.

Громадські слухання з обговорення проєктів містобудівної документації відбудуться 1 лютого 2023 року о 16.00 в приміщенні будинку культури за адресою: Ковельський район, село Зелена, вул. Ковельська, 43. Доповідає офіційний сайт Ковельської міської ради.

Відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради