Продовжує вирувати спортивне життя серед здобувачів освіти. У п’ятницю, 12 травня, на стадіоні ліцею №13 відбулися змагання з легкої атлетики серед збірних команд закладів загальної середньої освіти Ковельської територіальної громади. Доповідає офіційний сайт Ковельської міської ради.

На старт вийшли близько двох сотень юнаків і дівчат з 9-ти шкіл міста. Під час відкриття спортивного заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих внаслідок військових дій рф.
Дев’ять команд взяли участь у змаганнях з легкої атлетики
Головний суддя Валентин Цесля нагадав учасникам правила техніки безпеки, а також дії у разі оголошення повітряної тривоги, побажав усім успішного виступу.

Юні спортсмени різних вікових груп змагалися у семи видах легкої атлетики, зокрема, бігові на різних дистанціях, стрибках у довжину з розбігу, метанні малого м’яча на дальність, «шведській» естафеті.

Боротьба видалася напруженою, безкомпромісною. Були і неабияка радість від, можливо, першої у житті перемоги, і сльози відчаю від мінімальної поразки. Адже різниця між призовими місцями складала подекуди лічені сантиметри або десяті долі секунди.
Дев’ять команд взяли участь у змаганнях з легкої атлетики
Хорошу підготовку, високі результати продемонстрували збірні дівчат ліцею №7 (представник Василь Понікарчик) та юнаків ліцею №10 ( представник Володимир Савлук) – у них призові місця у всіх видах змагань.

Серед призерів і команди ліцею імені Олени Пчілки (представник Тетяна Кравчук), ліцею №11 (представник Михайло Літвінчук). Варто відзначити команду ЗЗСО №6 під керівництвом Лариси Гурської. Ці майбутні чемпіони були серед учасників найменші за віком, проте сміливо ставали на старти практично у всіх видах.

Після декількох годин спортивних баталій відбулося нагородження. Дипломи та грамоти управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради отримали десятки юних атлетів за призові місця в індивідуальному залікові, а також команди юнаків та дівчат в загальнокомандному залікові.
Дев’ять команд взяли участь у змаганнях з легкої атлетики
Щиро дякую колегам ліцею №13 Андрієві Арендарчуку, Анатолієві Свистуну за підготовку майданчиків до змагань; Петрові Карпуку, тренерові КДЮСШ ім. Євгена Кондратовича, вчителям фізичної культури-представникам команд – за підготовку юних спортсменів та допомогу у суддівстві.

Сонячний травневий день, азарт боротьби, море позитивних емоцій – свято «королеви спорту» вдалося!

Валентин Цесля, голова професійної спільноти вчителів фізичної культури Ковельської ТГ
Дев’ять команд взяли участь у змаганнях з легкої атлетики