Вихідними в спортивному залі КЗ КДЮСШ імені Є. Кондратовича відбувся турнір з волейболу серед команд ветеранів. Інформує офіційний сайт Ковельської міської ради.

У змаганнях взяли участь шість команд: «Локомотив», «Ковель», «Луків», «Волошки» та «Стара Вижва».
У Ковелі відбувся турнір з волейболу серед ветеранів
Згідно регламенту ігри проходили у двох підгрупах за коловою схемою з трьох партій. Після змагань у підгрупах проводились півфінальні зустрічі та ігри за І та ІІІ місця.

З групи «А» до півфіналу вийшли «Ковель» та «Локомотив», з групи «Б» — «Волошки» та «Стара Вижва».

У першій півфінальній грі «Ковель» з рахунком 2:0 здолав «Стару Вижву», а у другій – «Волошки» перемогли «Локомотив» з тим ж результатом.
У Ковелі відбувся турнір з волейболу серед ветеранів
У грі за 3 місце «Локомотив» з рахунком 2: 0 переміг «Стару Вижву», а у фінальному матчі «Ковель» здобув чемпіонство у «Волошок».

Оргкомітетом з проведення змагань було визначено і нагороджено найкращих спортсменів-ветеранів за номінаціями: «Кращий нападник» – Домарецький Андрій («Волошки»), «Кращий пасуючий» – Забалуєв Сергій («Локомотив»), «Кращий блокуючий» – Гурський Олександр («Стара Вижва»), «Кращий ліберо» – Стецюк Станіслав («Ковель»), «Кращий тренер» – Кашик Віталій («Волошки»), «Кращий гравець» – Сидор Михайло («Ковель»).
У Ковелі відбувся турнір з волейболу серед ветеранів