Детальний план території розміщення гаража з офісними приміщеннями на вулиці Грушевського, 106-Б

Детальний план території розміщення житлового будинку та господарських будівель на вулиці Лепкого в місті Ковелі Волинської області (район житлового будинку № 6-А)

Внесення змін до детального плану території розташування індивідуальної житлової забудови в районі вулиці 22-го Січня

Внесення змін до детального плану території реконструкції забудови на вулиці Сагайдачного, 8


З метою врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні, проводиться обговорення та розгляд документації.

Детальні плани розроблені з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення територій, визначення параметрів забудови земельних ділянок та всіх планувальних обмежень використання територій згідно з державними будівельними і санітарно-гігієнічними нормами.

Замовник містобудівної документації: відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Розробники містобудівної документації: приватне підприємство «КОВЕЛЬКОМУНПРОЕКТ» та комунальне підприємство «Госпрозрахункове проектно-виробниче архітектурно-планувальне бюро міста Ковеля».

Підстава для розроблення: рішення Ковельської міської ради від 27 червня 2019 року № 52/61 «Про дозвіл на розроблення детального плану території по вул. Грушевського, 106-Б», від 28 квітня 2022 року № 21/118 «Про дозвіл на розроблення детального плану території на вулиці Лепкого в місті Ковелі (район житлового будинку № 6‑А)», від 27 грудня 2018 року № 46/59 «Про надання дозволу на внесення змін до детального плану території в районі вулиці 22-го Січня» та від 27 січня 2022 року № 17/144 «Про дозвіл на внесення змін до детального плану території по вул. Сагайдачного, 8 в місті Ковелі».

Відповідальна за організацію розгляду пропозицій: начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради Мурай Людмила Любомирівна.

Основні техніко-економічні показники проєктів:

Детальний план території розміщення гаража з офісними приміщеннями на вулиці Грушевського, 106-Б в місті Ковелі Волинської області (Завантажити)

Територія, на яку розроблено детальний план, знаходиться у східній частині міста Ковеля та відповідно до генерального плану міста належить до східного промислового району. Проєктом передбачається нове будівництво гаража з офісними приміщеннями, мийки та проведення реконструкції насосної станції під побутові приміщення на земельній ділянці площею 0,4400 га (кадастровий номер 0710400000:30:001:0028) на вулиці Грушевського, 106-Б, яка перебуває в оренді для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств. Площа забудови складатиме 655,0 кв.м, площа мощення – 978,2 кв.м, озеленення – 3181,8 кв.м.

Детальний план території розміщення житлового будинку та господарських будівель на вулиці Лепкого в місті Ковелі Волинської області (район житлового будинку № 6-А) (Завантажити)

Територія, на яку розроблено детальний план, знаходиться у північній частині міста Ковеля та відповідно до генерального плану належить до садибної житлової забудови. Проєктом передбачається формування земельної ділянки площею 0,0692 га для будівництва і обслуговування житлового будинку та господарської будівлі на території, що перебуває у комунальній власності.

Площа забудови складатиме 170,0 кв.м, площа мощення – 246,0кв.м, площа озеленення – 276,0 кв.м. Внесення змін до детального плану території розташування індивідуальної житлової забудови в районі вулиці 22-го Січня в місті Ковелі Волинської області (Завантажити)

Територія, на яку розроблено детальний план, знаходиться у східній частині міста Ковеля та відповідно до генерального плану належить до садибної житлової забудови. Проєктом передбачається уточнення червоних ліній вулиць Архипенка та Січових Стрільців та нове будівництво гаража на земельних ділянках площами 0,1 та 0.012 га з кадастровими номерами 0710400000:25:035:0012 та 0710400000:25:035:0025 на вулиці 22‑го Січня, 29, які перебувають у власності та користуванні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Внесення змін до детального плану території реконструкції забудови на вулиці Сагайдачного, 8 в місті Ковелі Волинської області (Завантажити)

Територія, на яку розроблена містобудівна документація, розміщена в центральній частині міста і згідно генерального плану належить до територій багатоповерхової житлової забудови.

Детальним планом території передбачається проведення реконструкції квартири №23 під стоматологічний кабінет на першому поверсі багатоквартирного житлового будинку на вулиці Сагайдачного, 8, який розміщений на земельній ділянці площею 0.2846 га (кадастровий номер 0710400000:01:011:0074), що перебуває у комунальній власності для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Проєкти складаються з текстових та графічних матеріалів.

Графічні матеріали:

• схема розташування території у планувальній структурі населеного пункту;

• план існуючого використання території;

• проектний план;

• схема інженерної підготовки території та вертикального планування.

Текстові матеріали:

• пояснювальна записка.

З детальними планами території можна ознайомитись на офіційному сайті Ковельської міської ради www.kowelrada.gov.ua у розділі «Прозора громада», рубриці «Публічна інформація», сторінці «Архітектура та містобудування», а також містобудівна документація буде розміщена на інформаційному стенді на першому поверсі будинку рад і у відділі містобудування та архітектури каб. 105 (1-й поверх), тел.6-17-39 22 травня 2023 року до 21 червня 2023 року з 8.30 до 17.00 (понеділок-четвер), з 8.30 до 15.00 (п’ятниця) за адресою: м.Ковель вул. Незалежності,73.

Пропозиції надаються особисто або через уповноваженого представника на ім’я міського голови за адресою: м. Ковель, вул. Незалежності,73 або на електронну пошту zvernennya@kovelrada.gov.ua до 21 червня 2023 року.

Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника.

Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, надані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Подані пропозиції розглядаються у місячний строк.

Громадські слухання з обговорення проєктів містобудівної документації відбудуться 6 червня 2023 року о 15.00 в сесійному залі Ковельської міської ради за адресою: м.Ковель, вул.Незалежності,73 (2-й поверх). Про це повідомляє офіційний сайт Ковельської міської ради.

Відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради