1. Головна
  2. Новини
  3. У Ковелі планують флешмоб на підтримку онкохворої ковельчанки Настусі Абрамчук

У Ковелі планують флешмоб на підтримку онкохворої ковельчанки Настусі Абрамчук

ГО «Велика ідея» запрошує всіх небайдужих прийти на центральну площу і підтримати Настусю Абрамчук, яка уже понад рік бореться за життя. Про це вони пишуть на своїй сторінці у Фейсбук.

«Розпочинаємо новий благодійний відео-флешмоб задля моральної підтримки онкохворої дівчинки. Приходьте у понеділок о 15:00 на центральну площу міста (перед міською радою) для зйомок масового флешмобу на підтримку дитини.

Також долучитися може кожен бажаючий у себе в офісі, магазині, ігровій кімнаті, адже суть флешмобу полягає у зйомці короткого відео (до 30 секунд) зі словами підтримки і побажаннями швидкого одужання!

У фізичному здоров’ї Настуні спостерігається позитивна динаміка, проте психологічно дитина втомилася.

Ми віримо, що відео-привіт з рідного міста допомже їй почерпнути позитиву і продовжувати боротьбу за життя,» - йдетьься у дописі.

Долучитись до відео-флешмобу можна, написавши у коментарях на сторінці ГО «Велика ідея» у Фейсбук: «Хочу підтримати Настю» і з вами зв'яжуться волонтери.

Долучилися до флешмобу клієнти та колектив магазину «КУЛЬКА» у Ковелі.


#НастусяАбрамчук #БитваЗаЖиття #Благодійність #ВеликаІдея

Коментарі

Читайте також

Маленька ковельчанка Настуся Абрамчук одужує та успішно проходить реабілітацію ВІДЕОСЮЖЕТ

Маленька ковельчанка Настуся Абрамчук одужує та успішно проходить реабілітацію ВІДЕОСЮЖЕТ
Впродовж року вона боролася зі страшною хворобою - раком мозку. Шанс на повноцінне життя дівчинці подарували у Туреччині. Як почувається Настуся зараз розповіли у сюжеті телеканалу ZIK.