1. Головна
  2. Новини
  3. Весна знову відкладається: насуваються хуртовини і морози

Весна знову відкладається: насуваються хуртовини і морози

До кінця тижня в Україні знову похолодає. Арктичний циклон принесе сніг та морози.

Знову почне тиснути повітряна маса арктичного походження і знижувати температуру повітря до -10-12, а на північному сході до 12-16 градусів морозу.

"Намічається морозний реванш. 17-18 березня в Україні ускладниться погода. А з південного заходу знову до нас міриться у гості активний циклон із сильними опадами. Протиборство північного холоду та південного циклону спричинить штормовий вітер. Прогноз уточнюватися", - пише cиноптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Фейсбук, аби українці краще підготувалися і узгодили плани на відпочинок чи необхідну роботу.

Завтра, 13 березня, та найближчими днями в Україні домінуватиме вологе атлантичне повітря, яке носитимуть атмосферні фронти. У вівторок дощі пройдуть на Заході, на Одещині, Миколаївщині, Вінниччині, Житомирщині, Київщині.

На решті території - поки що без опадів. Температура повітря найближчої ночі 0+5 градусів, на сході 0,-5 градусів. Завтра вдень +3+9, на Заході та Півдні +4+14 градусів.


#Погода

Коментарі

Читайте також

У Ковелі сьогодні по-весняному тепло

У Ковелі сьогодні по-весняному тепло
Ртутний стовпчик термометра подекуди піднімається до +10ºС. За повідомленням синоптиків місцевої метеостанції, завтра, 27 грудня, у Ковелі без опадів. Температура повітря вдень сягатиме 8 градусів тепла.